260.

260 inlägg med lycka, sorg, arghet och no feelings at all. Jag fattar inte vad som har hänt med mig. Men de känns som jag den sista tiden i mitt liv har växt. Inte växt, växt så jag blivit lång. (de vet alla som känner mig att jag aldrig kommer bli) Men växt so människa. Som jag kan se saker i de större hela bättre. De känns bra. Just nu är jag fylld av så många olika känslor så jag vet inte var jag ska ta vägen. Fast mest är jag glad, glad och lycklig. De är bra. Nu är de lov. Jag har vänner som jag beundrar. Jag har en pojkvän jag mer än gillar. En familj som är splittrad men underbar. Varför klaga egentligen?
Helgen har till och med varit bra rakt igenom!


Fredags. Efter skolan tog jag Siss-piss&Hanna grön in till stan för att inta SUPER SUSHI. Jag har aldrig ätigt sushi men de va ju GOTT. Jättegott desutom. Efter några timmar på stan hem, byta om och sedan iväg igen, till tränignen. Älska träningen. Vi tränade fallteknik och Alle krossade min näsa. Sånt gillar vi. Efter träningen cykelraceade vi hem. Dags för Idol. Duschade i pausen och fick gå tidigare för att hinna med bussen hem till simon. Vi såg på Idol igen (eftersom han inte sett de) och filmen Step up. Mysigt.

Igår var en bra dag. Jag vaknade hos Simon, dock av hans äckligt höga väckar klocka. Va skit trött men de var mysigt. Sen träffa jag Andrea och vi tog 19 in till stan och så alla ljusen på Gustav Adolfs torg, så fint. Länge leve rosa bandet. Ingrid och hennes kompisar var också där som bestämt. Spårvagnen bar av mot Fängelset och Billie the visions and the dancers. ÅHH shit va jag blev förvånad över hur sångaren såg ut. Jag har aldrig någonsin tänkt mig honom som homosexuell transa. men att se dem live va najs. Även om de sjöng mycket nya låtar från nya albumet, gamla är mycket bättre. Så var de bra. Helt klart värda att ses. jag och Andrea som skulle till Kajsa sen tänkte gå lite tidigare men så spelade de Summercat då stannade vi så klart. ÅHH va bra de är ♥ Efter Billie gick jag och Andrea runt i kålltorp för att försöka finna kajsas hem. De va SVINkallt och vi var så hungiga så inga ord fanns. Efter några om och men fann vi de. De va en rolig kväll. Slutet kanske inte så gott för alla (inga namn nämnda) men en SKÖN kväll sammanfattas de med!


Idag har också vart rolig. Vaknade upp, åt frukost, klädde på mig och gick till aktiviteten. Dags för match om du vet vad jag menar. Kärra var motståndarna och vi stod inte riktigt upp oss. Shit lite av en katastrof kan man kalla de. Men men. Alla kan inte alltid vara på topp... eller? Förlorad match, sämsta första halvleken ever men hämtade upp i andra i alla fall. Övningskörde lite, gick bra. Hem duscha. Gå tillbaka till aktiviteten i regnet. Kakätande i stora mängder (för stora jag är inte alls pepp på mat nu..) Aktiviteten va Alles och mitt andra hem förut hoppas de blir de sanrt igen. De är så himla mysigt och roligt där jämnt. Vi såg en "pumpa" där. De va roligt. Sen sjöng jag "du gamla du fria" i kommentator mikrofonen och de var också roligt. Sanna va snyggast på aktiviteten idag också btw. Efter mig som dränkt katt då. Men hon va snygg. Nu sitter jag här och känner en skön känsla av gladhet. Bloggen min är lycka de vet jag nu säkert.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback