68.

Snart, snart, snart är det SOMMARLOV. Det är helt sjukt. 2:an på gymnasiet har gått hur snabbt som helst. Eller hela gymnasiet har det. Kan inte fatta att de är jag som tar studenten nästa år. Som jag sa till Sofie tidigare idag. Jag ryser av tanken, både av glädje och av rädsla. Det ska bli så sjukt skönt med sommarlov. I neeeeeed it.
Men nu i slutet har det gått ganska bra i skolan även om jag har plågats ihjäl. Förra året fick jag inte ett ända MVG, medans i har jag lyckats knycka åt mig 4 stycken än så länge (Skoltidning, Idrott & Hälsa B, Grafisk kommunikation, Medieproduktion.) Fast det bästa av allt är att jag fick G på nationellaproven i engelska. Det var inte ens ett svagt G utan ett starkt. Då blev jag riktigt glad.




Igår när jag var ute och övningskörde med mamma hände något otippat. Det ringde en kille och nu ska jag på jobbintervju på tisdag. YES! Det är min första jobbintervju någonsin. Det känns lite läskigt, men de ska nog gå bra hoppas jag. Alla får hålla tummarna.
Får väl be Sofie om några tips, hon som är säker på sig själv nu för tiden. (SOFIE ÄGER ALLA NU FÖRITDEN) Älskar att hon mår bra nuförtiden!

På tal om jobb, idag ska jag inventera med handbollslaget på Hemköp i Mölndal mellan 17- 21. Jobbigt, men pengar är alltid pengar liksom. Plus att jag ska var abarnvakt imorgon för mina översöta kusiner. Åh jag tycker verkligen om dem. Det är hur söta som helst och helt vilda. Evelina ska fylla 8 i oktober och Isabella fyllde precis 5. Verkligen jobbiga åldrar men va gör de. De är bäst ändå! Jag ska hämta dem imon mellan kvart över ett halv två. Det kommer bli en rolig eftermiddag.

67.

Tekardmyr har gjort det igen, VUNNIT. Helt seriöst vi är typ grymma. 3-0 är inte att leka med, de är bara hur kul som helst. Tycker synd om alla som inte spelar korpfotboll i Tekardmyr. Här kommer lite bilder från dagens match mot Spejdör Diem. Luta er tillbaka och bara njut av alla underbara bilder på oss i Tekardmyr. 

 
image49

   
  
image54

66.

Ännu en gång ska jag tjata om longboardkursen. Jag fick värsta ont i hjärtat nu, de var en av de grymma instruktörerna som skickade en länk till massa, MASSA bilder. Bilder från den stora tävlingsdagen. Dagen som var helt perfekt. Åh jag SAKNAR de verkligen. Jag vill ha min bräda nu, NU, NU! 
Vill ni förstå vad jag menar om underbart me longboard kolla dessa bilder. Ingen kommer kunna tycka jag är konstig och tjatig längre. Kolla runt är det ända jag kan säga!

http://hankolsen.com/trashnelegance/

65.

Så jävla konstig är du, vet du de. Fett ovärd att bry sig om egentligen. Orka jag stör mig på dig. GAAAAAH! Sluta va så kosntig jag fattar ingenting.

64.

Fatta om ett år är det jag som tar studenten. Helt sinnessjukt! Jag kan inte tänka mig att jag gått så länge i skolan. Vad ska jag göra sen efter? Ingen aning verkligen. Orka bli stor och få massa ansvar. Fast ändå shit vad skönt. Jag har värsta delade meningen. Kan inte bestämma om de är bra eller dåligt. Det är bara coolt. GRATTIS till studenten alla som tar studenten i år och till oss som måste fortsätta kämpa något eller några år till säger jag bara keep on going you´re doing great!


63.

I fredags var jag och Andrea på Donsö på rock konsert. Donsö är en jätte mysig ö, helt klart värd att på. Vi skulle se Andreas kompis Alice sjunga. Skit trevligt fast vi hann tyvärr inte se alla hennes låtar, vi var tvugna att ta färjan 00.16 annars hade vi kommit hem mega sent. För bussar och shit ta lång tid från Donsö och hem. Fast Andrea och jag hade tur vi stötte ihop med en kille från toltorpskolan-tiden, han gick i klassen över mig. Han var super trevlig och erbjöd oss skjuss hem. Det tackar och bockar vi för. Helgens ros går helt klart till honom, ett plus var att han är en snygging!

            

62.

Jag ska försöka blogga oftare. Det är svårt för jag skriver alla mina tankar i en riktig dagbok vilket gör bloggen ganska ointressant.

61.

Det är helt sjukt, vårt kära fotbollslag Tekardmyr ligger 3:a i serien än så länge med 2 vunna, 1 lika och 1 förlust. Vi är så mycket bättre än vad vi trodde från början! Vi har match imorgon igen och då tar vi nya krafter mot BK St Jakob här ska vinnas. GO TEKARDMYR FFS!

image39

Vi är en en fet överraskning för motståndarna och vi är alltid fett pepp. Så de så!

60.

Jag är så glad att jag kan känna mig hel igen. Att ingenting kan bli så stort och kännas så hårt. Jag fattar inte. Men det känns bra nu.

59.

Fett grym helg måste jag säga! Jag e så pepp på att köpa planka nu så det är helt sjukt. Känns typ konstigt att inte träffa alla. Hoppas vi ses igen måste jag bara påpeka. Jag saknar alla redan. Hanna är min Slidedrottning och jag ska trycka henne en t-shirt för hon är min IDOL =D!  Helgen va feeeting ball och värd varenda skrapsår och blåmärke. Har fått vara lugn nu i 2 dagar för jag är helt omskakad och trasig. Men vad gör det? Ingenting!
Känns som jag en längre tid har letat efter något som jag verkligen kan tycka om. Någonting som är spännande och lite annorlunda. Någonting som passar en person som gillar äventyr. Något för en glad tjej som tar en bort från den grå vardagen. Nu har jag hittat någonting som jag verkligen tycker är hur kul som helst, äntligen. Handboll är fett men longboardåkning var fetare.

image38

58.

Nu har vi varit på Longboardkurs onsdag, torsdag och är på väg mot ett nytt äventyr idag med rullande planka under fötterna. Fett kul ska det bli. Visst mina kläder från igår är helt blöta och min rumpa är gul och blå. Men det är så värt de. Helt serriöst har ni inte testat Longboard gör det! 

www.trashnelegance.se 
Gå in där och se! Åh de ska ha stort tack för att det arrangerat de hela!

image37

Bild tagen från:

http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/7/74/200px-Longboard_skateboard.jpg


57.

Fy fan vad jag hatar tjöt!

56.

De är inte längre så långt kvar, snart e det SOMMAR! Äntligen, jag gillar sommaren.

Fast det känns lite jobbigt med sommar också. Först och främst flytten. De känns inte lika kul längre, mest jobbigt faktiskt. Förhoppningsvis blir det bättre än jag tänker mig. Men just nu känns det mest jobbigt och långt bort. Man vänjer sig väl tillslut eller? Det är inte precis kul att behöva sitta på en buss i 45 minuter  in till stan och sen en buss som tar ca. 20 minuter från stan till mölndal för att komma hem till mamma. Nu tar det 5 minuter att gå från mamma och pappa. SÅNT gillar jag, val möjligheter. Hur ska jag kunna spontan ringa t.ex. Alle så vi kan träffas. Eller mina och Andreas långa kvällspromenader? Allt sånt måste ske när jag är hos mamma, de suger ändå hårt. Om jag ska ta med kompisar måste de antigen ha körkort eller busskort som gäller till Kungsbacka. Jaja, som sagt så vänjer man sig väl. Saker och ting kan ju inte vara som det alltid varit, tyvärr. Det hade varit de ultimata, en mamma och en pappa på samma ställe. Men så ser inte situvationen ut längre och har inte gjort på jag vet inte hur många år. Sedan jag gick i 5:an eller 6:an tror jag. Så det finns inga hopp för de drömmarna, haha.
En annan sak som också känns jobbigt med att sommaren kommer, är att Alle ska vara borta den första månaden. En månad i Paris får den lyckosten. Vad ska jag göra här hemma då? Får jag inget sommarjobb kommer jag dö av tristess. Vilket inte är så himlans kul. Fast som tur är har jag andra vänner också :) Men ändå. Jag vill verkligen ha sommarjobbet, jag vill ha pengar NU! Hur ska jag annars kunna göra något kul? Som det ser ut nu kommer jag bara tjäna 4000 kronor på hela sommaren och de suger ganska hårt.
Jaja i alla fall så längtar jag sjukt mycket till sommaren och låter den komma som den kommer!

55.

Den här tjejen alltså. Jag ryser när hon sjunger! Hon har en röst som jag vet inte vad och hon är bara 11 fucking år. Det är helt sjukt!




54.

Imorgon har jag Nationellaprov i matte B jag är fett nervös men jag hoppas det löser sig. Gäller bara att vara fokuserad och tänka logiskt. Mycket svårare är det inte. Logiskt.

image36 












Den här kommer vara min bästa vän imorgon. Den ska hjälpa mig klara mig igenom de 4 långa timmarna fulla med andragradfunktioner, plus, minus och gånger. Hoppas alla håller tummarna för mig och att jag klarar det.
Dags att sova så jag orkar hålla ögonen öppna och hjärnan i toppform.

















53.

Jag vill verkligen ha en LONGBOARD nu!

52.

You Are 28% Girly


You are a pretty hardcore tomboy, and a very free spirit. Gender roles be dammed, you like to do things your way.


How Girly Are You?






HAHA, jag är enbart 28 % "girly". Det var ändå ganska oväntat, eller?

51.

Gränsen är verkligen nådd. Det finns ett stop när en människa inte orkar mer. Jag börjar närma mig känns det som. Förstår ingenting. Ingenting. Men snart kommer sommaren i alla fall, äntligen! Kanske försvinner de jobbiga och allt kan förlåtas. Inte ännu i alla fall. För ett halvår sen skulle jag inte pallat det här. Men sedan 3 månader tillbaka har jag blivit förberdd på det. Det kändes som något var fel och tydligen. Men jag tänker inte göra något åt det längre. Allt är inte mitt fel och därför inte heller bara mitt ansvar att lösa. Man är aldrig ensam om någonting. Försök efter försöka. Tydligen går det inte. Nu kommer jag enbart vänta, annars skiter jag i det hela.

50.

Snart är det Aranäs Open ännu en gång, 19-20 Maj. Jag älskar Aranäs Open!
Helt klart roligaste cupen ever. Det är något speciellt med Handboll utomhus. Det spelar ingen roll vilket väder det är. Är det soligt är det helt underbart skönt och roligt. Regnar det är det nästan ännu roligare, geggalovers är vårt lag. Det ända som är lite keligt är om de bara är mulet, men det spelar ingen roll för det är kul ändå! Jag längtar massor redan. Hoppas alla är med och att vi får så roligt som vi brukar få med vårt lag. Eller kanske ska säga brukade.


image35

49.

Den här låten är där emot helt okej att lyssna på. Verkligen underbar låt!



48.



Det här kommer bli årets sommarplåga, den nya Basshunter helt enkelt. Den klistrar sig fast i hjärnan. Ni kommer säkert tänka som min kära vän Kak-e alltid säger.
"- Det är INTE okej att tycka om den!"
Det stämmer verkligen det är inte okej, men har man väl fått den på hjärnan är de svårt att sluta lyssna. Basen är ändå lite skön, haha. Men jag lovar att sluta lyssna på den. Det är som sagt inte okej.
Men här har ni i alla fall ett smakprov på SOMMARPLÅGAN 2007!

47.

Jag är fett besviken och trött.

46.

Just nu är jag så trött på allt plugg. Inte för vi har så mycket egentligen utan de är bara de att alla saker är så konstiga. Inga vanliga enklare uppgifter utan svårare och konstiga. Usch va jag inte gillar läxor och arbeten. Så tröttsamt. Jag vill bara vara fri fri fri bara flyga som en fågel ut iden klarblå himlen. GAH!