265.

De behövdes. Jag visste inte att de behövdes så mycket. Jag trodde jag skulle klara de själv men de gjorde jag inte. Tack siss&hanna för ni lyssnade. De finns så mycket som borde komma ur mig som bara ligger och skaver. Under ytan finns de bara, natt som dag. Hur otaggad och otrevlig jag än kan vara så finns ni alltid där. Tack. Jag har promblem att kontrollera alla mina känslor, jag vet. För mycket för mig och allt rasar. Som när man bygger korthus. Man måste vara jätte försiktig med varje kort, slarvar man rasar de. Nu är de rensat lite i alla fall. Jag kan sluta känna mig så ensam med många känslor. Ni är värda mer än ni någonsin kommer förstå.

264.

De är måndag och de regnar. Regn, regn, regn. jag ska in till stan med Alle och sen träffa andrea. Är så köpsugen. Har inte köpt något på hundra miljoner år känns de som. Måste köpa en present till min lillebäbybror också som fyller 15. Stört stor är han nu plutten min.  Får se vad som händer i stan. Kanske ska ut och åka longboard på riktigt sen. De va längesen. Riktigt längesen nu. Dagen tas som den kommer. Den som lever få se helt enkelt är dagens motto.

263.

Värt att vara beroende av Jetman på facebook!

262.

image196

Så rätt!

261.

image195

Gustav Adlfs torg.                            
bild tagen av Andrea brandin.

260.

260 inlägg med lycka, sorg, arghet och no feelings at all. Jag fattar inte vad som har hänt med mig. Men de känns som jag den sista tiden i mitt liv har växt. Inte växt, växt så jag blivit lång. (de vet alla som känner mig att jag aldrig kommer bli) Men växt so människa. Som jag kan se saker i de större hela bättre. De känns bra. Just nu är jag fylld av så många olika känslor så jag vet inte var jag ska ta vägen. Fast mest är jag glad, glad och lycklig. De är bra. Nu är de lov. Jag har vänner som jag beundrar. Jag har en pojkvän jag mer än gillar. En familj som är splittrad men underbar. Varför klaga egentligen?
Helgen har till och med varit bra rakt igenom!


Fredags. Efter skolan tog jag Siss-piss&Hanna grön in till stan för att inta SUPER SUSHI. Jag har aldrig ätigt sushi men de va ju GOTT. Jättegott desutom. Efter några timmar på stan hem, byta om och sedan iväg igen, till tränignen. Älska träningen. Vi tränade fallteknik och Alle krossade min näsa. Sånt gillar vi. Efter träningen cykelraceade vi hem. Dags för Idol. Duschade i pausen och fick gå tidigare för att hinna med bussen hem till simon. Vi såg på Idol igen (eftersom han inte sett de) och filmen Step up. Mysigt.

Igår var en bra dag. Jag vaknade hos Simon, dock av hans äckligt höga väckar klocka. Va skit trött men de var mysigt. Sen träffa jag Andrea och vi tog 19 in till stan och så alla ljusen på Gustav Adolfs torg, så fint. Länge leve rosa bandet. Ingrid och hennes kompisar var också där som bestämt. Spårvagnen bar av mot Fängelset och Billie the visions and the dancers. ÅHH shit va jag blev förvånad över hur sångaren såg ut. Jag har aldrig någonsin tänkt mig honom som homosexuell transa. men att se dem live va najs. Även om de sjöng mycket nya låtar från nya albumet, gamla är mycket bättre. Så var de bra. Helt klart värda att ses. jag och Andrea som skulle till Kajsa sen tänkte gå lite tidigare men så spelade de Summercat då stannade vi så klart. ÅHH va bra de är ♥ Efter Billie gick jag och Andrea runt i kålltorp för att försöka finna kajsas hem. De va SVINkallt och vi var så hungiga så inga ord fanns. Efter några om och men fann vi de. De va en rolig kväll. Slutet kanske inte så gott för alla (inga namn nämnda) men en SKÖN kväll sammanfattas de med!


Idag har också vart rolig. Vaknade upp, åt frukost, klädde på mig och gick till aktiviteten. Dags för match om du vet vad jag menar. Kärra var motståndarna och vi stod inte riktigt upp oss. Shit lite av en katastrof kan man kalla de. Men men. Alla kan inte alltid vara på topp... eller? Förlorad match, sämsta första halvleken ever men hämtade upp i andra i alla fall. Övningskörde lite, gick bra. Hem duscha. Gå tillbaka till aktiviteten i regnet. Kakätande i stora mängder (för stora jag är inte alls pepp på mat nu..) Aktiviteten va Alles och mitt andra hem förut hoppas de blir de sanrt igen. De är så himla mysigt och roligt där jämnt. Vi såg en "pumpa" där. De va roligt. Sen sjöng jag "du gamla du fria" i kommentator mikrofonen och de var också roligt. Sanna va snyggast på aktiviteten idag också btw. Efter mig som dränkt katt då. Men hon va snygg. Nu sitter jag här och känner en skön känsla av gladhet. Bloggen min är lycka de vet jag nu säkert.

259.

De har hänt endel sen jag stängde bloggen. Egentligen borde jag berätta om allt. Men de kan bli lite jobbigt.

Jag borde inte stängt ner bloggen ja vet. jag hade lovat mig själv att vad som än händer ska jag inte sluta blogga. Men även den bästa kan ta ett snesteg. Jag pallade verkligen inte, skolan tog bort all min inspiration och de kändes bara B att halv blogga varje dag. Veta massa man vill blogga om, men inte ha ork att uttrycka sig. Men nu tar jag nya tag och ska försöka att blogga ordentligt de kommande dagarna.

258.

Höstlov, älskade höstlov.
Nu är jag på gång igen.

image194

Jag öppnar bloggen igen med en gammal bild tagen på mig av andrea!

257.

image193


Måste bara öppna bloggen lite snabbt för att säga Grattis till den här söta ungen!
Idag är ingen vanlig dag, de är ingrids födelsedag HURRA HURRA HURRA!


256.

image192

BLOGGEN STÄNGD FÖR TILLFÄLLET, ÖPPNAR INOM KORT!

255.

Okej nu skämms jag nästan på riktigt. Min bloggning är USEL. Jag är verkligen ledsen men nu är de helt fullt upp. Jag har skolan som just nu dränker oss i saker och göra och sen har jag handbollen som tar upp väldigt stor del av min lediga tid. Där emellan måste jag hinna med och umgås med alla jag håller så kärt, så bloggen bort prioriteras lite.. Förlåt. Men jag hinner inte ens sätta på datorn vissa dagar. Fatta datorn är egentligen mitt liv då förstår man hur mycket jag har att göra egentligen. Denna veckan ut tror jag inte jag kommer ha så mycket tid till bloggen och kanske inte nästa heller. Men sen är de älskade lovet här och DÅ, då lovar jag att komma tillbaka med nya krafter. De finns så mycket att blogga om ska ni veta. JAG KOMMER TILLBAKA DE LOVAR JAG!

254.

De har varit en bra helg. Ganska lugn och mycket mysig. Idag har varit en rolig dag. Mestadels har jag hängt i aktiviteten my second home. Började med att vi samlades till match halv två, gick inte därifrån förrän sex timmar senare vid halv åtta. Match gick ändå bra för att möta önnered. 22-25 är inget dåligt resultat. Men lite keligt att vi stressade så när vi tog i kapp vid 18-18. Vi hade kunnat få en vinst (hade varit skönt inför kommande sm-helgen) Jag längtar så. Grr, halmstad här kommer vi. Först har vi match mot warta på tisdag men sen drar vi. Handboll är roligt nu. (kanske inte så jätte idag när de skar av kanterna all the fucking time men annars)

image178

253.

image191

De är höst nu, och jag gillar de.



(De är är förövrigt igår, myslördagen med andrea.)

252.

Igår när jag och Andrea varit på Sticky och hämtat mina kära kläder som störande nog blev kvar där efter i torsdags, hängt lite på Mc donalds drog vi hem och såg på film. Så himla mysig kväll. Filmen var helt sjukt bra. En av de bästa filmer jag sett. Fightclub. Jag har hört massa bra om den men inte riktigt haft orken. Men när Simon varit snäll och bränt den så tog vi oss i kragen och kolla. Om jag ska vara ärlig tvivlade jag lite på att jag skulle tycka den va bra, känn in namnet liksom. Jag brukar inte gilla värsta fight-filmerna så jag var ganska opepp från början. Trött som ett as också. Men de försvann snabbt och vi blev peppade att se hela även om klockan blev mycket. Både jag och Andrea var helt, omg va bra den är. Så de va bara att se klart hela, de gick inte att bara sluta mitt i liksom, även om ögonen gick i kors. Se den gör de verkligen!  Kolla bara Brad Pitts muskler liksom. Haha, vi är överrens om att de är lite overkill jag och Andrea. Men ändå snygg. De hade så jävla sköna roller. Hela filmen va så skön och slutet var så bra. Åhh jag gillar verkligen den filmen. Ska se den igen, de måste jag.

image189

251.

Hoppas alla mina vänner förstår va de betyder för mig ♥ Jag är så himla glad att jag har så underbara vänner. Kanske är jag inte världens bästa på att säga de men jag hoppas ni förstår. Att ni vet. Ta till er de annars. Ni räddar mig från allt ont och ni gör mig stark. Thanks, och jag finns alltid här för er!

You're the meaning in my life
You're the inspiration
You bring feeling to my life
You're the inspiration


250.

Jag är på bättrings vägen känns de som. Skönt. Jag är så himla glad idag. Vet inte riktigt varför. De har varit en så skön dag. Jag och Simon gick inte upp förrän vid halv fyra och sen har jag letat nördy kläder till alle-balle, ätit middag hos mormor&morfar (så himla mysigt) och sen har jag städat huset (mor kommer hem idag, äntligen). Snart ska jag träffa andrea. Lugna sköna dag. Lugnt är skönt, tempo är härligt, blandningen är perfekt.

249.

Nu ska jag snart iväg på middag hos den här söta underbara tjejen:



image188

248.

Solen går upp, så oskuldsfull
Lyser på oss för kärlekens skull.

Jag kan inte fatta att tre månader har gått så fort. Vi har verkligen varit tillsammans i tre månader idag, ett kvarts år. De är helt sjukt. De är verkligen hur underbart som helst. Med honom är allting alltid så mycket enklare och roligare. Jag är så lycklig med honom. Han är världens bästa de går inte och förklara helt enkelt ♥  Simon är söt!


247.

Jag är äntligen lite impulsiv!


246.

image187

Som tur är jag inte serriös på denna bilden. Jag har aldrig varit så extrem (vad jag kan minnas??). Jag önskar jag hade mer bilder på mig själv i högstadiet. Jag gillade mig och mina kläder, de är roligt att jag inte varit som alla andra. De är roligt att Nina och jag hade kräsliga saker på oss vissa dagar. Nitarmband, nitskärp, nithalsband (enbart Nina) kläder i ALLA färger, sönder kajalade ögon ohhhh my god va vi måste sett ut.

245.

Jag önskar jag hade inspirationen att skriva idag men de har jag inte. Jag måste plugga. Men en dag kommer jag ha de och då ska jag skriva av mig. För de behöver jag.

244.

Snoret bara rinner, suck. De är så otroligt tråkigt att vara sjuk. Orkar ingenting och allting blir tråkigt, maten smakar inget, ingen matlust mm. Varför är man egentligen sjuk? Så himla onödigt.

243.

Jag är så glad att jag har henne. Hon är så underbar på alla sätt och vis. Inte nog med de, hon är så fucking jävla snygg också. Speciellt nu i sin stora feta underbara LUGG. Hon är helt enkelt snyggo! Jag älskar att gå och prata med henne, gå i second hand affärer, vanliga affärer, fika och bara vara med henne. Jag vet att hon vet att jag tycker om henne sjukt mycket, Andrea Brandin är älskvärd! 

image185

image186
 

242.

Andrea skickade en så himla söt låt ♥ Lyssna och njut.


241.

Jag hinner inte blogga så mycket längre. Eller inte nu på sista tiden. Idag har jag i alla fall köpt nya handbollsskor. Har inte bestämt mig riktigt ännu. Fast jag gillar dem ändå. Finns de någon som har en åsikt så hjälp mig gärna.

image184

240.

Nu ska jag försöka sätta mig ner och plugga religion, jag har prov imon. Jag önskar jag slapp men men. Önska mig lycka till så kanske de går bättre.

239.

Har du pojkvän/flickvän? ja, simon är söto
Är du kär?  jag önskar ni kunde känna min underbara känsla
Hur tidigt stiger du upp? runt halv sju när jag börjar åtta (bråttom då..)
Vem/vilka vet mest om dig? mina vänner skulle jag tro
Gillar du att slåss? vem gör inte de
Vad ska du göra ikväll? plugga lite religion, träna, promenera lite & SOVA
När var du senast full? torsdags skulle jag tro, sticky och grattis emma.
Har du utländska föräldrar? nono
Var har du ont? Lite ont i ryggen och träningsvärk i benen
Är du bra på att måla? en gång i tiden var jag de
Vem kramade du senast? Simon ♥
Vad längtar du till? jag får min digitala systemkamera
Favoritalkohol? Vitt vin och goda drinkar.
Vad heter dina husdjur? har inga
Har du körkort? nej men jag önskar och är påväg
Favoritgodis? CHOKLAD!
Morgon- eller nattmänniska? Natt, absolut
Sparare eller slösare? pengarna rinner genom fingrarna på mig, tyvärr
Har du några homosexuella vänner? ja mest troligt
Bio eller promenad? promenader är nog högre prioriterat de är så himla mysigt, mmm
Är du kittlig? kanske..
Rädd för insekter? nej inte särskillt kan jag inte säga
Anser du att du är stark? absolut supermilla kallas jag


listan tagen av Katrin

238.

Idag har vi haft en riktigt intressant dag i skolan. Vi har haft religionsdag. Visst de va lite segt men väldigt intressant. Jag tycker verkligen de är fascinerande hur människor kan tro så blint på något, men jag kan inte förstå. De är intressant. Jag förstår inte hur de kan tro på något som är skrivet så långt bakåt i tiden. Jag pratade med en Mormon idag. Vi kom in på uppenbarelser, att de är därför de vet att gud finns mm. Så frågade jag om han själv hade fått en uppenbarelse eller hur han kunde vara så säker på sin sak. De hade han inte. Han hade läst om en som hade fått en uppenbarelse. jag förstår inte. De låter ju jätte konstigt. Som om man skulle kunna lita på allt man läser (har haft ett förhör idag på källkritik). Vem skulle kunna veta om någon har ändrat på saningen? Ljugit rak av, egentligen. De är verkligen fascinerande att man kan vara så säker på sin sak om vad som är vägen till lycka. Johanna berättade att hon varit inne hos Broder Stefan och han var helt säker på att han funnit den eviga lyckan, gud. De var en lycka han aldrig kunde bli mätt på. Visst längtade han ibland efter en egen lite familj. Men de inget som kunde övervinna den riktiga känslan. Visst han gick inte runt och kände lyckorus dagarna i enda men han kunde aldrig bli mätt på lyckokänslan. De är coolt. Men han är en sån person som kännt uppenbarelsen själv. Han var kallad att bli munk. Då kan jag ändå förstå. Jag hade nog också kunnat bli riktigt troende om jag fick en uppenbarelse. Men de är så svårt nu. Jag skulle liksom inte kunna förlita mig på en bok eller be till något som jag inte visste säkert om de exciterade. Men kanske tror jag på något där uppe. Eller jag vet inte. Tycker mig finna svagheter i alla religioner. Som Sofie sa "vi får skapa en ny religion som har de rätta värderingarna". De va verkligen roligt att diskutera med personer av andra värderingar. Intressant och se hur svårt de kan vara för dem att inse. Om jag ännu en gång tar Mormonerna som exempel, så var de så säkra på att deras religion var den bästa vägen till evig lycka. Jag ska försöka översätta en av killarnas liknelse "Om grannen plöjer sin mark med hjälp av en plog (eller va översätter man de med?) bakom en häst och jag äger en traktor. Så låter jag såklart grannen använda plogen om den vill. Men de hade ju varit konstigt av mig om jag inte erbjöd honom att låna min traktor. De är ju ett mycket enklare och snabbare sätt att få en plöjd mark. Men jag tvivlar inte på att hans mark blir lika fin med plogen bara de att de är så mycket enklare med traktor."  De ligger ju något i det. Men de ser allt så enkelt. De fanns väldigt konstiga brister. När man är inne i den syns inte bristerna då? Eller jag förstår inte riktigt. Hur kan de kännas så rätt. De är så intressant att alla kan tro på så olika saker. Finns de mer än bara ett rätt sätt då? Eller vad är de? Sätt till vadå egentligen? Hur kan någon överhuvudtaget lita på att de finns något efter döden. Igen absolut ingen kan veta. Ingen har upplevt döden. Men jag hörde en väldigt intressant tanke (eller jag hörde många intressanta tankar) men om livet efter döden. Tro de eller ej men HareKristna sa något väldigt klokt. Jag vet nämligen inte. jag tror nämligen på nått sätt på något sätt av liv efter döden, men inte riktigt vad vet jag inte. Jag tror inte att man genom att vara en god människa och be kommer komma till någotslag av Paradise. Utan mer att man återföds. En av dem från HareKristna förklarade att de tror att man återuppstår, att själen bara förflyttas över till en ny kropp. De sa de inte bara sådär utan de hade ett väldigt bra argument. "Allting är kretslopp. Varför skulle allt bara bli svart efter döden? De är ju inte så att när solen går ner så är vi inte rädda för att den aldrig ska gå upp igen. Vi vet att de kommer ljus igen. Precis som efter vintern vet vi att våren och sommaren kommer. Så varför skulle de bara vara slut för oss efter döden? Vi borde också tillhöra kretsloppet." Intressant kände jag. Ibland kan religion faktiskt vara intressant. När man inte verkligen måste göra något. Skolan kan förstöra så mycket för mig tyvärr.

237.

De är måndag igen. Ännu en ny vecka. Nya tag. Eller? Allt går bara runt, runt, runt. Likadant hela tiden. När kommer de okända och oväntade? Jag vill ha lite spänning. Varför gör man samma saker dag ut och dag in. Den ena dagen är exakt den andra lik. Hjälp mig få ett intressantare liv.