384.

Har precis varit ute och sprungit av mig lite. Skönt är faktiskt rätt ord, plågande skönt. Vissa dagar behöver jag bara springa av mig alla tankar, känslor och saker som snurrar i min skalle (familjen låten). Idag har jag varit ännu mer duktig och städat mitt rum och badrummet också. Snart måste jag packa också varför skjuter man upp det till sista minuten jämnt? Jag fattar inte det. Annars har jag bara suttit med den här låten på repit:

Den är så underbar.

383.

Idag är det pappa dag eller jag ska i alla fall ner och sova hos honom. Sedan vi flyttade till kullavik och jag blev dränkt i plugg har de blivit allt för sällan. De är mysigt där men jag har inte tid att vara där eller jag har inte orken att ta mig tiden kanske man mer kan säga. Men de ligger ju så långt bort och man blir så bunden men ändå älskar jag det. Så långt bort som att komma till en annan värld på något sätt. En lugnare värld utan all denna stress omkring mig. Nu är det bara och vänta på att pappa ska komma och hämta mig. Så där ja nu ringer det på dörren också, bra tajming kallas det.

image308

382.

Solen skiner idag och då känns livet så himla mycket lättare, Woopie. Satt till och med ute på altanen och pluggade en stund innan jag somnade. Skönt var det och glad var jag verkligen.
Har dock min sista handbollsträning för säsongen idag och de känns däremot lite vemodigt. Får helt enkelt se till att ta in alla underbara känslor på en gång idag. Shit va sick de kommer kännas. Men livet går vidare och vi har faktiskt uppbyggnadsträningen kvar och Aranäs open vilket kommer bli riktigt roligt. Om vi har tur så blir det även Åhus beach-handboll, de hade varit en skön avslutning. Handbollslaget i mitt hjärta♥

image307

image214

image306

381.

 Vadå Norge ?  
allt jag kan säga är;
http://www.youtube.com/watch?v=Y0TEa-Aa4sU&feature=related

- Riktat mot Camilla och twinsen ;P

http://cforslund.bilddagboken.se 7 april

Carro är världens gulligaste, jag tycker verkligen om henne!♥



380.

Ännu en helg har avklarats. Gratz. Nu är det bara att vänta på nästa. På fredag åker jag by the way till vårat kära grannland danmark. De ska bli roligt. De är jag, Lena, Petra och Annica som åker, fest blir de. Vi ska bara dega hela helgen, jag behöver det, fast har egentligen inte tid. Men ändå, värt. Jag är peppad, bussen går på fredag 15.00 sen blir  de no see på några dagar. Innan dess ska jag hunnit plugga sönder mig dock.

image305
bilden är tagen av andrea.

379.

image304


De ända jag kan se framför ögonen just nu är plugg. De är konstigt vi är i slutet och trean skulle vara slapp vad hände? Jag pluggar så fort jag får en stund över och de lär jag få efter imon. För imon har vi nämligen sista handbollsträningen inomhus, ja det är helt sjukt. Vi spelade sista seriematchen idag, mest troligtvis ever. Fatta aldrig mer en handbollsmatch att se fram emot. Var ska nu min aggresison ta vägen? Var ska nu min glädje ta vägen? Var ska jag göra med mitt liv? Jag kommer sakna sönder mig!
De är läskigt men livet är här nu och de vilar i mina egna händer för en gångs skull. SNART finns bara jag jag jag efter den 4 juni!