540.

walle va super söt. dulle honom! helt klart värd film att se så alla som inte sett den ta er i kragen. dock såg jag den i morse istälelt för igår somna jag efter fem minuter. (pinsamt att de är nya jag)


539.

en äcklig sak by the way är att hela jag stinker burger king os så nu ska jag och simon duscha och basta (simon berätta just att basta är bästa sättet att tvätta sig) för att sen se Walle. wie. johanna har pratat massa bra om den filmen så jag längtar. får väl se om den uppfyller alla krav.

538.

dagen har spenderats i burger kings kök. woopie. ja började klockan nio och höll på ända till tre. de va faktiskt, tro det eller ej roligt. jag har lärt mig massa nytt och verkligen fått prova på det. ja fick vara mitt uppe i all stress sköta både brojlen (hur fan stavas de?) och fritösen samtidigt. alla skriker saker hela tiden. duktigt att över leva tycker jag. höhö. sen fick jag även den stora äran att få stå på bordet, de ni, jag fick packa hamburgare som en gudinna. jäklar va långsam jag var. jag har en bit kvar till skillsen som angelina bredvid mig innehavar. men i alla fall var den en rolig dag med massa saker som va nytt (även jobbigt med såklart) vi får väl se hur det går och om jag får några nya tider (vilket jag hoppas såklart)

537.

en bild från danmarksresan i våras. de va så himla fint med alla rosa körsbärsträd. de ska jag ha i min trädgård när jag bli stor. betong och rosa körsbärsträd, och lite fin graffitti. de kommer vara så fint.


536.




den här tönten gillar jag att ligga och prata med. speciellt med pampig filmmusik i bakgrunden. precis så där speciellt som de var igår, när kroppen pirrade som om den vore invaderad av fjärrilar.

535.

vilken bra heg de har varit. fredags tänkte jag och simon gå på håkan men fy fan va mycket folk läste i tidningen igår att de va 17.000 där. då är det inte ens kul att försöka se. synd för jag hade gärna velat se honom. (han är ju ändå min nostalgitripp) istället plockade alle och kalle (jag älskar att deras namn rimmar hur roligt är inte de?) mig och simon och vi åkte hem till katrin och gav henne choklad och en rebus. (dock sög hon på att lösa den, undra vad de berodde på? höhö) vi stannade inte så länge utan åkte hem och sov istället. mitt sjuka jag blir ju aldrig frisk. blä. vaknade upp igår av att jag skulel köra jocke till öisgården vid halv tio. mindre kul men sen chillade vi och till eftermiddagen förfylttade vi hem till simon. vi köpte massa godis plus en marianne chokladkaka (från fazér) som var sjukt god, testa absolut den. vi hyrde tre filmer. This is england, underbar och älskad av alla och guldkompassen. dock har vi inte hunnit se den sista ännu. this is england har jag hört av alla att den är sjukt bra, jag blev lite besviken på slutet. filmen var bra i sig de va en snygg uppbyggnad and so on men på slutet tappade den och de va inget riktigt slut tycker inte jag. underbar och älskad av alla var en jätte jobbig film att titta på. verkligen frustrerande. både jag och simon satt där och skrek på huvudrollen isabella. usch alltså. se inte den om du är på lite dåligt humör kan jag bara säga i alla fall. sjukt mysig kväll i alla fall. (konstigt när jag ar med simon? NEJ) i dag har jag fikat med twins och de va bäst på länge. hur skönt kan de vara att prata med sina vänner egentligen........ helt sjukt underbart! nu ska jag mäta mitt rum så jag vet hur mycket färg jag behöver för att måla om. jag ska sätta igång nu. jag är påväg mot en ändring. även ta en promenad senare. men först ska jag äta mozzarella biffar, mums.

534.

jag borde äta glass för min hals är helt fucked up. jag låter som fan när jag pratar. de bästa är att glass botar halsar har jag hört. glass glass glass i stora lass lass lass jag är galen i glass. sån här papperskorg som de fanns i italien i somras hade jag inte bangat. fast oj va sugen jag hade varit på glass hela tiden. glassen i italien var by the way helt freaking god. jag önskar att någon skulle ringa på min dörr med glass just nu. önskedrömmar är bäst.


533.

nu när jag har varit arbetslös (vilket jag faktiskt inte är längre jag har i alla fall minst ett extrajobb) så har jag börjat uppskatta ensamhet mer och mer. jag får tid att tänka och göra saker jag känner för just för tillfället. de är skönt att vara ensam hemma. gå runt i hotpants och en sliten t-shirt. fixa med lite små saker sätta sig här. fixa med lite andra små saker läsa lite. fixa med ännu fler små saker för att sen sätta sig vid tv:n. filura och fundera. när solen skiner nästa gång ska jag ta med mig den ut i de fina höst färgerna. jag älskar att vara med mina vänner, pojkvän och familj. men de jag säker är att jag en allt för lång tid har underskattat ensamheten. som jag vore rädd för den. nu är den tillbaka. jag gillar att sitta i stan och läsa metro vid vattnet ensam igen. de tog ett tag att vänja sig vid alla tankar men när man lär sig styra över dem så kan ensamhet vara lika harmonisk som skrämmande. just nu är den väldigt harmonisk.



532.

fredag igen. jag sitter vid datorn igen (allt är som de ska vara för mig nu verkar de som, kan se de som jag i alla fall får tid att blogga) snart ska jag städa huset (jag har blivit en hejare på de nu) för att sen ta tag i mitt rum som är de värsta tänkbara. Usch blir ledsen jag bara ser de. jag gillar egentligen när allt är perfekt och städat bara att jag är för lat att ta tag i det. precis samma med springning. jag gillar att springa bara jag väl kommer ut (men de gör jag aldrig längre) dock är jag inte frisk än. störande jävla förkylning. jag tränade igår ändå och de märktes i natt för jag hostade sönder mig. när jag sitter här nu så känner jag mig ensam. jag längtar så efter något riktigt jävla roligt och spännande. jag hoppas att jag snart ska finna min väg. min väg som jag peppar efter att gå. jag peppar (de flesta dagar) sönder på norge. de ska bli skönt och roligt. vuxenvärlden är så stor så man får inget grepp. de är oförståligt att jag håller själv i tömmarna och kan göra i princip vad jag vill. jag får äntligen bestämma själv och då är allt mycket, mycket svårare. man känner sig som en droppe i havet. obetydligt liten. undra när man växer in i vuxenvärlden. kommer jag någonsin känna mig vuxen? har jag inte massor av tid kvar som barn? de känns så. jag är glad för jag är barnslig men ibland önskar jag att jag kunde vara mer mogen. att jag va mogen nog att känna mig redo. redo för de stora.

531.

de här är min otroligt snygga kompis. galet svårt att förstå att hon är två år yngre.


530.



Och jag undrar vad som händer i vår del av stan
Vinden håller tal vid en hamburgerbar
Den har blåst sig trött och alla flickor har gått hem
Du var sötare än dom men jag slängde bort det igen
Jag slängde bort nån slags vän...


ikväll är en nostalgikväll. jag bara måste vara där. ses vi där kanske?

529.

igår var en k-dag. jag skrev kontrakt och träffade karin. sen vill jag tacka twins för att de finns också. ja behövde dem verkligen igår. förvirrad i mina egna tankar. de bästa är att jag vet att de för alltid kommer finnas där i grått, färg, dag, natt, sol, regn, alltid vid min sida. när jag tänker på det känns de varmt i hela kroppen. de är som att dansa fram en sommarnatt, glädje.

528.

Uppe med tuppen. nu har jag duschat. ska torka håret och koka pasta nu byebye. kanske kommer bild bevis på hur jag dressar upp idag. vem vet?

527.

de är höst och te dags. nu ska jag sova. nattinatti.


526.

dags att sova ska befinna mig i stan 09.00 imon. kontrakt på mig tack. 

525.

dagen avklarad. usch vilken dag. en sån där jobbig dag. när allt går bra men man ser de verkligen inte. deppiga milla förkylning och PMS är inte the shit så att säga. yes simon och jag hatar den här veckan, jag blir devil milla utan att vilja de. (någon som vet något mot humörssväningar under favoritveckan?) gick upp tidigt och åkte iväg på möte med backup event som jag numera är anställda av. (woopie jag har ett extrajobb) sen strosade jag runt lite i vårt kära göteborg, åt en hamburgare på mc. donalds för att sen (hör och häpna) provjobba på konkurenterna burger king. yes. de gick väl sådär. jag va inte direkt någon stjärna mer en clown i vägen kanske. men i vilket fall som helst fick jag ett inlogg nummer och en ny tid (på måndag 9-15) så något måste de ju i alla fall betyda. dock var jag ändå itne glad när jag åkte hem. även om solen lyste, de va lagom varmt och jag pratade med simon i telefon. väl hemma satte jag mig ner och tyckte synd om mig själv. de är då telefonen ringer och förvånadsvärt nog är de jocke som ringer. de va ljuset på dagen. han ringde för att berätta att helvete släppts lös för honom. han hade tagit mod till sig för att gå och klippa sitt hår (och då väljer han att gå till burgården!?) i alla fall hade frisören inte lyssnat ett dugg på hans åsikt om inte över öronen tack. så numera går min bror runt i mössa för under den gömmer sig en partille jonny frisyr. HAHA. hur kul är inte de? jag har i alla fall trös tätit choklad med jocke framför tv:n ikväll.


524.

bussen går 10.02 wish me luck.

523.

idag borde sjukleggingsen vara på men de är de inte. de kan inte idag. dock måste jag ringa och fråga om de är okej att vara förkyld som ett as. typiskt mig att sånt här ska hända. ja börjar snart ge upp kampen efter ett jobb. jag känner mig väldigt dålig. nu ska jag dricka varmt så de rosslande i halsen kan släppa och äta lite frukost så jag i alla fall orkar ta mig till de andra mötet. de här suger. allt blir gråskaligt så lätt för mig nu. äckliga höstdepp. äckliga snor, äckliga jobb, äckliga allting. jag är så opepp på allting. Gah. inte ens mina gnallrosa leopardleggings känns färgglada längre. deep down.


522.

nu ska jag se resten av narnia med simon (eller så långt jag hinner innan matchen). de har så fina kläder i narnia. klänningar eller knäkjol, knästrumpor och koftor. jag önskar jag kunde känna mig bekväm i det.

521.



Tomorrow, (joh) Anna, when the snow whirl's round
I will be waiting on the lee side hiding from the storm
And any evening when the heavy sky falls
I will be catching it before it even reaches your door
´Cause like the core of a star
I belong where you are, Anna

You're the core of my heart
and you belong in my arms

(de kommer bli hard men jag lovar att hjälpa dig, tre månader och allt blir bra igen)

520.

de här kortet sitter på min gaderob. jag älskar de för de är så himla sant. de är inte förän nu på senare tid jag verkligen förstått innebörden.


519.



jag var tvungen att lägga upp den här sjukt läckra bilden på sanna. shit vilket charmtroll hon verkligen är.

518.

jag har bara börjat se filmen för simon ville se den med mig senare. i alla fall har jag tittat runt väldigt mycket på mina bilder jag har och hittade några från skolresan i våras. shit alltså. vilken tripp vi hade. de va tre klasser och tre destinationer. A, B & C plus peo, ulf, david och fredrik. vi åkte till berlin, kroatien och prag. de är nog svårt att beskiva resan om man inte var med. lite hände samtidigt som de var väldigt mycket. saker som man aldrig kommer glömma samtidigt som de inte går att återberätta. de va mycket som hände oväntat. som att vi lärde känna philip (karin nuvarande pojkvän), jag körde runt jenny i hennes rullstol på berlins alla gator, alla pratade med alla, lärarna var emot många elever and so on precis som de ska vara på en skolresa. de tragiska var att samtidigt hemma fanns de massa plugg så va hann aldrig njuta till hundra åt resan och de är jag fortfarande bitter över. även om de va lite som the time of my life så fanns de en ångest långt bak. jag är i alla fall överlycklig över att vi fick åka och över att den blev  så lyckad som den blev. dock är de lite tråkigt att de inte längre finns något it/media. jag saknar skolan lite faktiskt, eller jag saknar it/media ungarna och lärarna. jag saknar att träffa alla i skolan.



här är en bild från ett koncentrationsläger utanför berlin som vi besökte, sachsenhausen. vi gjorde en annan sak också som va sjukt intressant. vi åkte över till bosninen och fick prata med ungdommar som varit med under kriget för 10 årsen. de är en av de intressantaste dagarna i mitt liv. vi fick se den ner skjutna staden och vi fick lära oss massor.

517.

De är helt galet hur mycket snor en näsa kan innehålla. jag tror serriöst jag har snytigt bort en hel toalettrulle? va är de för fel på mig? jag hoppas jag mår bättre senare i alla fall. nu ska jag för ovanlighetens skull gå och snyta mig, hämta honungsvatten (hur äckligt är de egentligen inte?), göra lite mackor och se på narnia. myspys på mig vettja.

516.

simon tog hand om mig hela morgonen när jag snorade och svettades feber. han är så himla dunderbar, ni förstår nog inte kära ni.


515.

på fredag är de håkan och katrins kalas. hur ska jag hinna med båda? båda är ju absolut ett måste. fast först måste jag fokusera på att bli frisk faktiskt. jag är sugen på att dansa. roligt dansa. dansa så man blir glad i hela kroppen. de skulle man kunna göra under min discokula♥



514.



de snurrar i min skalle - familjen

513.

jag kan inte bestämma mig vad jag ska göra. jag hade en plan men som de ser ut nu känns allt väldigt långt bort. segt när pengar ska stoppa än men så är det ibland. dock vill jag iväg. jag vill utveckla engelskan samtidigt som jag vill stanna kvar här. varför ska man behöva vara så delad? jag borde inte hejdas men jag vill hejdas. jag vill vara trygg men jag vill ut och lära mig med. om spåren lett åt samma håll hade allt varit mycket lättare men nu? de finns redan ett spår och jag kan inte följa de för de är fel håll. vad gör man då? ska jag följa mitt egna spår åt andra hållet och hoppas att de möts igen? de låter så skrämmande. ja vet att de är rätt, de känns i hela kroppen. men jga måste hitta min egna värld. jag behöver någon att prata med. om jag inte var sjuk hade jag bett om en fika med twins. jag behöver dem här och nu.

512.

nu ska jag iväg på återbesök hos doktorn sen operationen. de ska bli skönt att säga va man tycker om resultatet.

511.



Snorungen finns fortfarande. nu ska jag väcka simon och sätta på en film så jag inte anstränger mig för jag måste vara frisk till imon for fuck sake. så nu blir det filtar, te, mackor och mys. allt för att lindra snorigheten och halsontet.

510.

nu börjar programmet ensam mamma söker. är de ett desperat program eller kan kärlek verkligen finnas så? jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig kan ni hjälpa mig. jag ska försöka komma på argument för och emot efter programmet. så vänta på uppdatering.

uppdaterat:
haha jag har nog inte skrattat åt ett program så mycket på länge. de va bland de löjligaste jag sätt på länge faktiskt.

509.

en av de mysigaste bilderna från en av de mysigaste helgerna med simon. jag försöker muntra upp mig med choklad och fina bilder.


508.

de har varit en mysig helg hemma hos farmor (dock mest framför tv:n) men jag blev inte friskare nu är jag bara sjukare. funderar på att stoppa ner mig under en filt vid tv:n (ja igen). ja fryser mest hela tiden. igår kväll när jag skulle somna var jag så lycklig så de brann inom mig. då såg jag inga hinder allt var i färg och kändes bra. men ja vakna och såg allt vitt ut igen. ja får panik jag vill veta men allt känns så stort.  jobbet idag var fresten de äckligaste jag gjort i hela mitt liv. jag skulle skura verktyg och golv där de slafsat med kött och blod. jag spydde i princip. just nu suger allt.


507.

hemma- jag har fått ont i halsen. damn. men jag ska i alla fall iväg och städa nu. otaggad och full med snor i hela huvudet. självklart så kommer förkylningen med hösten.

506.

nu drar jag iväg med pappa och jocke, så inget mer uppdaterat förän imon.

505.

Jag har lite bråttom nu för jag ska iväg till farmor över natten. (ja vi ska åka 40 mil sådär överdagen nästan, haha) Men gårdagskvällen på riorio (med tema jordens undergång) var faktiskt sådär. de va kul att träffa folk men de flesta var väldigt stela. tråkigt ändå. men jag och simon utgjorde ett strålande döttpar tillsammans och de är ju i alla fall ett plus poäng. lite cred till mig som även var kvällen chafför. nu ska jag iväg och packa mina stuff och försöka borsta ut mina tovor (vi får väl se hur de går...) måste bara skryta lite med att jag gjorde världens godaste broccoli och skink paj till mig och simon igår. Mums var den.




504.

kolla vilka goda muffins speciellt min som ser ut som spya. haha. men skenet bedrar och de va massa goda. börjar inte saliven rinna lite i munnen på er där borta?


503.

jag borde städa. jag har lovat mamma att städa övervåningen idag. simon åkte in till stan för att fixa det vi behöver till festen på riorio ikväll. vi kommer lätt va snyggast på hela stället om jag får välja då vill säga. men tills han kommer tillbaka ska jag ha städat klart varför får jag inte tummen ur då? Gah jag blir så trött på mig. Påtal om trött och arg de va mitt humör efter matchen igår. även om vi förlora spelade vi absolut inte dåligt. Nej nej tvärtom men jag kan inte hjälpa det jag var så arg. Undra vilka därute som förstå mig, haha.

502.

Ja ja ja ja! jag är glad. idag har jag pratat med annette i norge och nu är det klart. jag och sofie ska åka redan den första november. jag längtar redan ska ni veta.

501.

Igår hade jag frisörsalong hemma hos mig. Jag och ingrid fick tummen ut och färgade hennes hår. Simon skjutsade hit henne och började hetsa med att raka skallen. Jocke, jag och ingrid hakade på lite och tänkte de kunde bli lite en ball grej (jag är dum i huvudet för jag älskar simon lockar) Vi började i alla fall med ingrid. jag och ingrid klädde oss i snygga rosa och svarta (skabbiga) matchande kläder och satte igång. hennes hår när hon kom skiftade lite i rött, så vårat uppdrag var att ta bort de röda och göra det mörkbrunt. Ingrid tvekade lite på mina kunskaper (men hallå jag har färgat mitt blont miljoner gånger och även mor mins) men jag körde på som aldrig förr. Efter jag fördelat allt jämt (ingrid blev svin förvånad över att jag var så snabb, cred till mig) sprang jag ner och hämtade en netto påse som fick pryda ingrids huvud de kommande 30 minuterna. De va just då under den tiden (som jag fick en slag i huvudet eller nått) jag ringde mamma och frågade var vi hade trimmern. ja jävlar allt var igång. Precis innan grät jag några tårar och drog panikslaget fingrarna genom simon lockar (en sista gång!?) Medans ingrid gjorde klart min mat så gick jag igång på simon. japp jag camilla hall rakade simons skalle. jag som varit emot de sen första stund. en halv timma senare full av skratt, var vi klara. de låg massa hår på marken och mitt framför oss stod en kille utan hår. den killen är min simon. de fantastiska var att killen som stod där inte alls såg ut som ett fån. han passade faktiskt ganska bra i det. jag får vara nöjd och ännu mer simon. när simon var klar sprang ingrid upp och skjölde ur färgen och tro de eller ej frisör camilla hade lyckats ännu en gång. grattis. ingrid blev skit snygg i håret. efteråt satte vi oss nöjda och njöt av ingrids sjukt goda chokladmuffins (med marabou mint) och pratade tills jag stressade till mina kusiner för att vara barnvakt.


sista kortet på de älskade lockarna.

nettoingrid och jocke fixar mat.

vi blev lite förskräckta när han först såg ut såhär.

och ännu räddare när vi såg allt de här.

men kolla va bra det blev ändå.

slutet gott för både min snygga vän och pojkvän

500.

Mitt 500:ade inlägg skriver jag i farten påväg mot stan rullandes på min rosa cykel. De var längesen jag visade något jag hade på mig så där för får mitt 500:ade inlägg bli en dagens outfit. ganska tråkigt eftersom alla andra också har de. men den här kalla höst dagen har jag bestämt mig för att lysa upp tillvaron. med humöret på topp (vilket jag speglade i kläderna) tar jag nu cykel och skyndar mig mot stan och mot sanna. jag ger mig själv cred för att jag lyckats skriva 500 inlägg på en och samma blogg. jag är glad på mig själv.






499.

jag är ett barn. så mycket ett barn så de inte är sant. kolla bara på mig jag gillar mig som ett barn.



(båda de två sista bilderna är snodda från johannzors
bilddagbok)

498.

jag vill lägg upp en bild på mitt favorit par. de är så himla söta tillsammans. kolla bara vilka sötnötar.


497.

stormen lider öppet hav. de är en lång väg att gå men tillsammans klarar vi de. från början trasslade vi till det. men de finns ett slut. just nu är vi mitt ute på öppet hav. men vi finner ett sätt att tillsammans ro iland. de måste vi, de finns inga andra sätt.


496.

Glömde säga att igår kväll när jag låg i min säng, åt oliver (ja de är så jävla gott?) och läste veckorevyn så satte jag i halsen. Mitt där på ett uppslag står alle och är helt snygg. jag var helt säker på att de nummret skulle komma i oktober (för de hade alle så snällt sagt) så jag blev hel chockad. men shit va snygg hon är. hon kan verkligen de hon gör. jag är så glad för henne. så jag tänkte att ni borde se henne. hon med i det nyaste numret (nummer 20) de är rosa och har sanna nielsen på sig. köp de och kan hur stolta ni blir.

495.

Ny dag igen. En dag där jag vaknade av mig själv halv nio och va utvilad. Igår kväll mådde jag inte så bra så jag gick och la mig nio och somnade tio. skönt faktiskt. ännu skönare att jag mår bättre idag.  än sålänge känns det som de här kommer bli en bra dag. jag har saker och göra plus att dagen slutar med första seriematchen i handboll. pepp. jag ska cykla in (jag hålelr stenhårt på de med mer cykel åt folket)  till stan för att i smyg köpa nya örhängen. (såklart tappade jag mina finaste örhängen från studenten jag fick av mamma i lördags) jag är nämligen inte så sugen att säga de till mamma som redan tycker jag är oansvarig med smycken. men men. de blir 400 kr åt skogen (men lätt värt de istället för massa skit)

494.

Igår skrev jag om vårt grymma korpfotbollslag tekardmyr. igår visste jag dock inte hur grymma vi va om man kollar serien. Shit alltså. Cred till alla oss som bara stått upp för våra (icke befintliga) fotbollstalanger. Som de ser ut nu ligger vi fyra med en match mindre spelad än alla andra. fattar ni. en match kvar och om vi vinner den (vilket vi måste för vi möter hannas lag) så kommer vi tre. TREA förstår ni att vi äger då. fyra är inte heller fy skam. Jag är så stolt över oss.

här har ni resultatet själva.

(tryck på damer och sedan ser ni oss i andra serien, tryck på den så ser ni vart vi ligger.)



bilden är från förra året när vi va lite mer seriösa och tränade en gång i veckan.

493.

Snart ska jag köra och hämta pappa på jobbet (jag har lånat hans bil idag) de är verkligen skönt att köra bil samtidigt som de framkallar en ångest. jag känenr mig så sjukt omiljövänlig. de är hemskt. de borde verkligen finnas ett sätt att sätta stopp på allt de här. jag och simon har pratat om de här ganska mycket (de berör oss väldigt mycket båda två faktiskt)  vi har kommit framtill att en sak som är stor men ändå liten, som vi i göteborg skulle kunna göra. de är att förbjuda all (utom transporter och kollektivtrafik) trafik i göteborgs innestad (låter de jobbig?) Vi har lösningarna som borde fungera bra. Jag som börjat cykla endel nu tycker att de är väldans jobbigt att  cykla i göteborg på grund av all trafik. vilket är dumt när de är väldans mycket miljövänligare. Våra tankar gå i alla fall såhär. Om man stänger av bil trafiken i stan (bygger stora parkeringshus utanför innestan) så kan de stå lånde cyklar som är gratis att låna. Plus att kollektiv trafiken fortfarande får köra där inne. De kommer leda till att fler väljer andra alternativ till stan istället för bil vilket leder till bättre medvetenhet och ett steg påvägen mot minskad växhuseffekt. för vem vill egentligen inte hjälpa miljön?

492.

jag börjar bli pepp på massa små projekt till våren. bara utveckla sånt man tycker är kul tills man inser vad man verkligen vill bli.

491.

Woopiedo vilken dag. Jag har haft en bra dag. Jag är äntligen ett jobb och ett annat på G. Jag är inte arbetslös längre. Okej jag erkänn inget av jobben är glamjobb. De ena är städjobb på helger och de andra är burger king. Jag ska lära mig städa någon gång nästa vecka och provjobba på burger king på onsdag. Men jag har jobb och de känns jätteskönt. På fredag får vi veta hur de blir med norge med. en månad eller en och en halv. jag hoppas på två de hade varit skönt. men we will see.


490.

Nu ska jag duscha och gå och sova. imon är en viktig dag. jag ska göra bästa intrycket av alla. så bra så jag slår ut alla med storm.


489.

tekardmyr är bäst. vinst idag igen gött jobb tjejer (även om jag va svarta fåret och hjälpte fcz att stå upp mot sina motståndare istället)

488.

idag på min och sannas mysiga frukost pratade vi om resor. jag är sugen på det. vi pratade om hur man inte kan ändras när man är hemma för man sitter fast i ett mönster. Jag är så sugen på att komma bort. Jag är sugen på att komma bort hitta ett nytt mönster och nya drömmar. Norge va min dröm i höstas och är fortfarande. Jag längtar dit. jag tror att de kommer bli skönt att komma bort från allt och se något nytt. Sanna berätta massa om hur de hade varit på island och hur mycket bättre hon kunde må där. Jag är sugen på att känna de. jag är sugen på att åka nu egentligen. önskar bara alla andra hade tagit de så serriöst som jag. jag önskar att alla hade varit peppade till tusen. att de va någon vi kunde sitta och planer och diskutera i dagar. men så är de inte. jag får drömma och diskutera i min hjärna istället. för andra är norge pengar för mig är norge en upplevelse, en chans att förändra mitt mönster, en chans att för en gång skulle skrota de gamla. de gamla som gnager hål i mig innefrån. jag fick ett telefon samtal som gjorde mig glad. men de var även bara mig de gjorde glad. jag vet att jag borde satsa själv egentligen. för de är något jag verkligen vill. men jag tror inte jag vågar. ska jag våga åka själv till en stor stad utan någon att luta mig på? kanske är det värt att satsa. för de handlar inte om pengar för mig. jag måste våga stå på egna ben. annars tror jag inte så mycket händer. de är sorgligt att säga men de är mycket snack och lite verkstad. efter imon så ska jag kolla upp saker. de är dags nu. jag vill ju varför hindras av andras osäkerhet egentligen? jag är 19 år, jag måste våga lita på mig själv. sanna klarade 2,5 månad på island, varför skulle jag inte klara 2 veckor själv i oslo? jag vet ju alltid folk som redan är där. de är värt de som de känns nu. jag är sugen på något nytt och spännande. äventyr lockar mig.


487.

Nu ska det bli ordning och reda på mitt liv med min nya kalender (från komiskt nog från ordning & reda). de ska bli skönt att styra upp mitt liv igen, äntligen.

486.

haha. vi sitter och kollar på gamla bilder, de är rätt roligt så att säga.



alle och jag var rätt heta om man ser de med rätt ögon, haha.





kolla malin thelin i sjuan söööt.



shit va snygga vi var. haha




485.

Jag sitter hemma hos sanna och har ätit frukost i timmar, mums. Vi kom in på sannas lillasysters kompis Sigrid. Hon är modell i Glamour och hon är 14 år. Hur sjukt sorgligt är det inte egentligt? Hon är 14 år och försöker sälja kläder till väldigt mycket äldre. Hon är liksom 14 år och är barn. Hon går i åttan hon ska inte ens gå runt i högaklackar än och hon står där på 15 cm högaklackar. Sjukt. Hon sitter där med tio liter smink och försöker se sexig ut och de är bara absurt. Jag hittade några bilder på Glamours hemsida. Sigrid är jättesnygg såklart men shit när man vet att hon är 14 år ser de hel knasigt ut. (inget ont om modellbranschen alle fast jo den är sjuk) De är förtidigt att behöva bli medveten redan vid 14 års ålder. Hon har så mycket annat hon borde tänka på i den åldern.






484.

God morgon allesammans. Klockan är halv nio och jag är vaken. Va händer med världen? Om 50 minuter ska jag äta frukost hos sanna, woopie. De ska bli massa mysigt. Men jag vet inte vad jag ska ta på mig som är mysigt. Får kolla runt lite. Nu sitter jag här i min spidermen säng med en sovandes simon bredvid. Han ska snart vakna och ge sig iväg (när han nu orkar de vill säga, haha) Promenaden igår blev inte så lång de va svinkallt ute (jag glömmer alltid de och klär mig för tunt, typiskt) Men de va väldigt skönt ändå. Jag gillar att gå speciellt med någon man tycker om att prata med. Jag är nog väldigt mycket av en promenad människa.

 

483.

Ja har inte gått än jag väntar faktiskt på simon nu istället så får jag sällskap. By the way ska jag nog färga håret på ingrid imon istället för de blev inte av igår. Hon försov sig och jag mådde nog lite som jag förtjänade. höhö. Jag är fett peppad på att träffa ingrid imon. Men även taggad på min och sannas frukost. Jag ska hem till henne och hennes kaffemaskin och äta frukost. De ni det blir mysigt* Jag saknar fresten andrea värsta mycket (dock är jag överlycklig för att hon trivs så bra) jag saknar även alle-balle hon får komma hem från greek snart. spiderman saknar sin trogna.

482.

Hemma från mysiga restaurang besöket. Vi var på restaurang Vino Tapas. Mm gott va de. Jag va sen iväg som vanlig och jag skulle cykla in till stan hade jag lovat. Så jag fick racer cykla upp för alla backarna mot sahlgenska men jag kom i tid. Great for me och till och med tidigare än de andra. (pluspoäng) Väl inne åt vi massor. de va tapas som förrätt och ceasarsallad (för min del) som huvudrätt och chokladtryffel som efterrätt. Jag rekommenderar allt starkt. Födelsedagsbarnen åt en jättegod sorbe (inte vilken som helst utan CHAMPANGESORBÈ) har ni hört på maken va lyxigt och gott. Hon blev glad för sin present också hoppas jag (annars spelar hon väldigt bra) Lyckat besök må jag säga. Nu ska jag ta och gå ut och gå lite.









481.

En bra dag för två en dålig för en.
Idag vaknade jag och simon av att han skulle iväg och vikariera. stressade blev vi men bra att han fick jobba i alla fall. Tog bussen hem och påvägen hem fick jag tre arbetsintervjuer så nu är jag i alla fall mer påväg. hoppas jag får något av dem. De hade varit riktigt skönt. Efter de träffade jag ett nervvrak som för en ny chans och sen tog jag siss och hannzor oss till super sushi. Mums. Mer har inte hunnit hända idag. Nu väntar jag mest på att pappa ska ringa och vi ska träffa födelsedags barnet och gå på restaurang. Woopie. Hoppas de lilla livet blir glad för prestenten hon kommer få av mig. thihi'

480.

Idag är det i alla fall CAMILLAS födelsedag, hon blir 15 år. g r a t t i s,  G R A T T I S, grattis och GRATTIS!


479.

Här kommer inlägget för alles skulle (mest) från lördags kvällen. De började med att tiden gick och jag inte fick mycket gjort (som alltid när jag har press så gör jag inget förän precis i sista sekunden) I alla fall kom tvillingarna och styrde upp allt som vanligt. Jag behöver alltid någon som kan styra upp mig (suck ska jag aldrig växa upp?) Vid sex tiden ramlade människorna in och gud va snygga folk var. Jag är så stolt över mina vänner hur de hade mönster och missmatch över hela sig. Kvällen var hur mysig som helst och utgången var totalt funny, de va utklädningskläder och teater smink. haha. Men de ballade ur och vi blev trötta, så alla gick åt olika håll och vi försvann från varandra men vilken KVÄLL. jag har inte haft så roligt på jätte länge. Min vänner är underbara ♥

På middagen åt vi massa pastasallad, kladdkaka, tårta och drack jätte gott vin. Vi röstade om bästa missmatch och hanna fick priset. en hemma gjort nödväska där de fanns en reflex, huvudvärkstablett och två halstabletter. Jag öppnade presenter som var jättefina. jag fick, hannas gamla limegröna tygskor, vita tygskor, örhängen, halsduk, sjal, godis, någon spooky dricka, en islänsk skiva, choklad och en mysig te mugg. (hoopas inte jag har gklömt något nu) Efter de sjöng vi lite sing star, pratade och hade allmänt trevligt. När klockan närmade sig tio var det dags att ta bussen in till stan och Röda sten. Skoldisco + nintendotema. Shit vilken kväll ni kommer få den åter berättad i bilder i stället för det går inte att beskriva i ord mer än UNDERBAR. Vi träffade även maria och emma + massa i min paralellklass (ex säger man nu..?) och andrea i sofies förra klass.


Allas underbara outfitar (utom petras och valles de va sena):

    
    

Alle var också där såklart.



Middagen:
    
   

På väg:


Röda sten:
   
  
  

Får avsluta med en bild på väg hem. Försök till ta bort sminket = underbart resultat.



478.

Tyvärr så blir det inget långt inlägg om gårdagen ikväll. För nu ska jag hem till simon och pussas, mums. Haha. Sofie har i alla fall lämnat kameran hos mamma hörde jag när jag telefonade lite med mor förut. Nu ska jag plocka ihop mig här nere och bege mig. Imon ska jag äta sushi med twins igen på en väldigt speciell dag för fröken jojo. (haha älskar du inte smeknamnet johanna?) Camilla ska till och med köra mig en bit på moppen också så det blir fest. Moppe är fest. (varför är det inte jag som fyller 15 år imon istället för camilla?) Dock kommer jag frysa ihjäl. jag fryster liksom redan inomhus och de ändå jag har att sätta på mig mer är en tunn kofta. Så det blir till att leta efter mössa och vantar.

Jag hittade ett passande citat i en av Ebba Gröns låtar.

Vi fryser ihjäl, det är så kallt
Stackars barn
Men snart blir det varmt
Ja, vi fryser ihjäl, det är så kallt
Stackars barn
Men snart blir det varmt


477.

Jag ser så jävla sliten ut idag. med ingen rätt eller?



(webbkameror is the shit)

476.

De långa inlägget kommer jag lovar. Men just nu sitter jag hemma hos pappa med camilla och pluggar. jag har verkligen inte orkat resa mig ur sängen idag så jag skriver de senare när jag kommer hem. Förhoppningsvis så har jag fått bilderna av johanna också så jag kan föreviga allt här på bloggen. De var i alla fall hemskt att vakna i morse och jag såg för jävlig ut. Men ni får höra mer om de senare idag eller möjligtvis imon för jag kanske ska träffa min söta pojkvän som lekt i skogen hela helgen. (japp han går faktiskt före bloggen tro det eller ej)

475.

Vi är mitt uppe i min undersköna middag!

474.

De är så tråkigt att göra saker som man måste så därför hamnade jag här igen. Mamma klippte just min lugg och det blev jäätefult och för kort. Varför går jag inte bara till frisören så jag kan bli nöjd? Jo för de gör också alltid fel. Sorgligt att ingen kan få den att se ut så som jag vill. Tänkte visa vilken fin tröja jag fick i födelsedags present av jocke i efterskott. Det är skor på den, rosa och turosta skor. Den mysigaste och snyggaste t-shirten som jag går i hemma jämt. Idag till matchande rosa silkes shorts. haha. Inte okej egentligen.



473.

jag borde inte sitta här nu när jag börjar få bråttom. Gästerna kommer om fyra timmar och jag har massor kvar. Shit. Men tänkte bara visa bild på de jag och mamma var och köpte idag. De är student presenten från mina kusiner. jag hade fått ett presentkort från guldfynd så jag och mamma var där och titta idag och fann tre saker som faktiskt föll mig i smaken. Ett par örhängen som såg ut som discokulor (hur ballt är inte de?), en ring med en svart sten (klassisk) och ett armband som bara var stilrent och snyggt. Tro de eller ej. Jag börjar gilla smycken.




472.



Pss. Vill ni veta något som är lite busigt hemligt (hoppas inte min bror läse min blogg). Igår när vi satt och prata tjuv kollade jag lite på hans mobil och hans bilder. Där fanns massa söta bilder på han och louise tillsammans när de pussades. Naw. Är det inte bedårande att min lillebror har en flickvän som är jättesöt. jag önskar jag hade ett kort på de två tillsammans som jag kunde lägga ut. Men de har jag inte tyvärr. Nu är i alla fall turturduvorna på louies land och där ska de tillbringa natten. Första natten tillsammans. Naw. Undra om de bli i olika sängar som de har sagt eller om de kanske ändras till kvällen. Thihi. jag borde inte lägga mig i.

471.

Alle du får vara med ikväll ändå fast på ditt egna vis. Du ska få upp leva kvällen de ska jag se till.

470.

Twins har lovat att komma och styra upp mig senare också eftersom jag kanske inte (läs verkligen inte) är världens bästa kock. Så jag tänkte att dagens bild får bli en gammal snygging. Grr på oss en fredag kväll i våras efter träningen. 

 

469.

Tiden går och ibland är tiden knapp. Som idag. Mycket att göra lite tid. men jag hoppas dagens middag kommer bli lyckad. Jag som till och med har givit kvällen ett tema i all ära. jag ska försöka ta mycket kort så alla får se hur snygga folk blir i MÖNSTER OCH MISSMATCH ett tema som jag faktiskt är nöjd med. men nu ska jag fixa klart överraskningen för ikväll och börja laga mat. Plus att jag måste slå in Camillas present hon ska få av mig imon med. By the way ska jag färga ingrids hår mörkbrunt imon WIE. Hej väl fylld helg.

468.

Snart ska jag och Sofie iväg och jobba (JA NI HÖRDE RÄTT, jag och sofie ska faktiskt iväg och jobba) Kanske inte världens glamjobb och det finns säkert många där ute som inte skulle tagit jobbet men för oss gör de oss glada. För oss är det liksom inte bara ett jobb utan för oss är det ett ljus. De ger oss hopp om att det inte är omöjligt att skaffa ett jobb. I fyra timmar ska vi snurra runt på stan och dela ut flyers och gå med plakat för en smart kampanj. Men va gör det. De får oss i alla fall att känna oss behövda och lite pengar får vi ju alltid. Det viktigaste är att vi blir glada av det. Nu ska jag springa iväg och klä på mig för jag tror inte de hade uppskattat om jag kom i min ljus lila morgonrock. höhö. Imon blir det fullt upp hela dagen med massa saker som ska hinnas med. Men det blir förhoppningsvis en lyckad dag.

467.

jag brukar aldrig orka kolla på idol uttagningarna. jag gillar liksom (tro det eller ej) alla tråkigt dåliga som är där och gör bort sig så alla kan skratta åt dem. så jag har inte hängt med något alls men de gör mig inget. idag slog jag upp tredje delen i tidningen och läste en kort artikel om Anna Bergendahl (hon som fick idol juryn att börja gråta) så jag var tvungen att smita in lite på idols hemsida för att kolla henne. Shit vilken tjej. De klippet fick även mig att börja lipa. Jag längtar till idol drar igång på riktigt när man kan sitta och faktiskt tycka de som sjunger sjunger bra.

kolla i alla fall på
Anna Bergendahl.


466.

14 månader är lång tid, man hinner lära sig förstå någon på riktigt♥


465.

jag bestämde mig nu för att visa er hur olika jag kan vara. så här kommer lite smakprov på vad som spelas i min ipod på bussen, promenaden, jogging turen eller bara med en bra bok.

Josh Groban - so she dances


The Kooks - Seaside


Eliott Smith- Angels
 

Johnossi - Man must dance


Håkan Hellström - Ramlar


Fibes Oh Fibes - Get up


Cute is what we aim for - Newport living


Feist - 1234


Kleerup- I just want to make that sad boy smile


Spice Girls - Wannabe


Marit Bergman - Out on the piers


Här är bara lite av allt.

464.

Idag lyssnar jag på den här låten:




jag tror man kan förrvirras väldigt mycket av vad jag lyssnar på. Vilken musikstil har jag egentligen? Undra om jag egentligen själv vet de. men jag tycker ändå de är bäst så här. jag tycker om att ha alla dörrar öppna. så välkomna mig gärna med ny spännande musik.

463.

Nu har jag en liten paus till innan jag ska börja på mitt egna rum. jag måste ta bort alla kläder som jag rensade ut igår. Därför måste jag hämta en kartong i förrådet men det springer tre lösa hundar utanför på min gata nu så jag är inte så sugen om man säger så. (kan ingen ta bort de äckliga hundarna och vem äger dom liksom?) I alla fall drömmer jag om att göra om mitt rum men jag orkar inte nu. Eller det känns som ett onödigt projekt så att säga. Men kanske ta tag i det ändå snart. Får se hur det blir. Jag önskar i alla fall jag kunde ha en sån här snygg affisch på min vägg, som den jag hittade i venedig.


462.

Idag är det sju år sedan terorist attentatet mot World trade center. jag minns fortfarande vad jag och emma gjorden den dagen. Det känns inte alls som det är sju årsen.
 


http://media-2.web.britannica.com/eb-media/00/70000-004-3F6BBECF.jpg

461.

Stor städningen är i full gång. Övervåningen är klar. Nu är det undervåning + mitt rum kvar. Dagen till ära har jag håret uppsatt i städa frisyr. Grr. Har tagit lite bilder under tiden eftersom jag gillar sånt. Idag är fresten en sån där dag när det är roligt att städa. De låter kanske förvirrande i vissas huvuden men yes. Camilla Hall kan faktiskt tycka det är roligt med städning, tro det eller ej.




460.

Ännu en nya dag. Förvånande nog ganska strålande. Jag vet inte vad som hänt men de känns som vindarna har vänt (peppar peppar ta i trä) Inte för jag har fått något jobb utan bara att jag mer har accepterat det. Jag har tänkt att sätta igång att söka mera jobb nästa vecka för nu orkar jag inte. Istället sysselsätter jag mig med andra saker. Idag ska jag till exempel stor städa hela huset inför lördag och mina kära gäster. Efter de tänkte jag planera lite mer nog inför lördag och vänta på att mamma kommer hem. Äntligen efter miljoner år så ska vi kolla upp min kamera. Woopie. Kanske kan få lite ordning på den äntligen. Aja det är väl lika bra att inte skjuta upp städandet mer.

459.

Just de jag har även bestämt mig för att styra upp mina pengar så jag införskaffade mig två mega söta kassaböcker (får väl hoppas jag klarar det här nu) men som arbetslös gäller det att ha koll på sina pengar så man inte går under. När jag ändå var i farten passade jag på att köpa en ny dagbok som jag länge tänkt men aldrig kommit till skott med. Så nu kommer jag börja mitt nya duktiga milla liv. Håll tummarna med mig för att de ska fungera.


458.

Idag har jag faktiskt inte gjort mycket (ovanligt?) Jag har rensat mina gaderober på kläder vilket i och för sig är ett evighets arbete. Men annars har jag varit på apoteket för att styra upp mig och min infektion med den här:


457.

Igår va jag ett födelsedags barn (igår var ingen vanlig dag för det var millas födelsedag, HURRA HURRA HURRA!) Det var en bra dag. Den började med att Simon, jocke och mamma kom och sjöng på morgonen (läs 07.00!?!?) och jag fick paket av mamma och simon (jockes va försentat) Av mamma hade jag redan fått en jättefin stickad tröja men på morgonen kom mer. jag fick en jättestor lila halsduk, trosor och en kalender som jag önskade mig. Av simon den söta fick jag spiderman påslakan och örngott, världens coolaste! (alle jag vet att du blir avundsjuk när du läser detta) Efter de fortsatte dagen och mobilen bombades med grattis sms från alla mina underbara vänner (tack för alla♥) PÅ dagen gjorde jag inte så mycket eller jag och simon tog det lugnt och myste. Vid tre så åkte jag, simon och sofie till konstmuseet (wie jag fick som jag ville) där vi hade en tevlig tid och drömde oss bort till i konstens värld. Vid fem ringde johanna och vi mötte henne och hennes stora katong (som var till mig, thih) Johanna var för övrigt jättesöt (inte för hon inte brukar vara de) men hon såg ut som en liten tomtenisse i sin topp luva och sina mysiga röda benvärmare. Ni kan ALDRIG gissa vad det fanns i katongen! Minns ni inlägget den 24 augusti där jag skrev att jag önskade mig en spiderman tårta i 19 års present? Tror ni inte ta mig fan att de underbara små liven tog till sig det och hade bakat en alldeles egen spiderman tårta till mig? Joooo! (de går inte att beskriva känslorna för de här två töserna i ord ♥) Jag fick även väldigt snygga solglasögon i form av ljusrosa hjärtan. Ena ögat är sofies och andra är johannas, så varje gång jag har på mig dem kommer jag se världen åt dem och låta dem se hur mycket de betyder för mig.
Efter paket öppningen utanför konstmuseet så ser simon sin buss som han springer till och försvinner bort. Vi bestämmer oss för att gå till Evas Paley (stavning?) och äta lite mellanmål eftersom vi hade både handbollsträning och match inom en snar framtid framför oss. Vi vann matchen med 2-0 trots att vi spelade utan avbytare och de fick avsluta min födelsedag vilket var ett väldigt bra slut på en väldigt bra dag. 
 
Nu måste jag visa bild på tårtan och hur snyggt den passar solglasögonen och min snygga spidermandräkt från norge (och absolut mitt örngott, pyjamas, svettband, sockar, skärp och halsband med)

       

=



456.

GRATTIS MIG idag är min födelsedag!

455.

Jag har alltid tyckt att The sims värkar så himla roligt men har aldrig givit den någon chans så de är så jag nu fördriver tiden. Simon ska komma hit och hjälpa mig förstå (de ypperligt komlicerade spel sättet? haha) I alla fall har jag precis gjort en famlij (de är så långt jag alltid kommer innan jag bli irriterad på att jag inte förstår) som jag döpt till  fam. Latin (vilket är Hultin och Hall blandat fiffigt va?) och i den famlijen ingår inga mindre än Simon och Camilla. Ni ska se hur snygga vi är och verkligen lika. Ja, jag la ner lite mer tid på mig än på honom jag skäms lite över de men de är sån jag är. Jag har placerat dem i Tranås (tycker de är ett himla roligt namn, vet inte varför) och deras hus har jag döpt till Arns rike, simon kommer bli hur stolt som helst, haha. Nu ska jag fortsätta försöka klura ut hur jag får struktur i spelet. Wish me luck.


(jag spelar inte pets utan vanliga)


http://i.pricerunner.com/prod/16_8_14_1_685574s/__The_Sims_2_Pets.jpeg

454.

millahjärtasimon♥


453.

Idag har jag lovat att laga mat hemma (ja tro de eller ej) men jag har lite problem jag vill göra en god köttfärsröra (inte köttfärssås utan röra som är fastare) men jag hittar inget gott recept någonstans. Någon som kan hjälpa mig? jag vet nämligen inte om jag vågar exprementera själv eftersom jag inte ens kan steka fiskpinnar utan att bränna dem. Hm. Tips tack!

452.

Gårkvällen var mysig. Massa prat och sushi vid kanalen. De gör mig galet lättare de där två tvillingarna♥







451.

Gah jag blir galen jag kan inte sova. Jag har legat vaken sedan klockan elva och nu är klockan fem över halv fyra. suck.

450.

Påtal om sushi älskare så vem skulle inte vilja gå runt med sushi hängande i öronen? Jag hade inte bangat i alla fall, titta bara på dem. Mums.



http://cakka.se/blogg/wp-content/uploads/2008/04/sushi180dpi.jpg


449.

Vädret är verkligen hel mysko regn, sol, regn, sol och så lite regn. Just nu skiner solen men jag tänker nog ta min älskade gummistövlar in till stan i alla fall och min nya mysiga stickade tröja som jag fick av mamma idag på släktkalaset (jag fick den i förskott för hon kunde inte hålla sig). Den är helt underbart fin. Min mamma trodde inte hon kunde köpa något som passar mig men oj så fel hon hade jag är för älskad. jag ska i alla fall in till stan med the twins för att äta Sushi. De är så himla gott och jag älskar att vi gjort de till vår grej lite att äta de ibland och bara sitta och prata. De blir så mysigt och speciellt. Plus att de va dom som introducerade mig för den älskade maten. Jag är verkligen såld på den och det bästa av allt är att det finns ett så billigt sushi ställe i stan där man får 5 bitar för endast 35 kr. Hur mycket bättre kan de bli?



http://www.nogisushi.com/Sushi11.jpg


448.

Jag är sugen på att åka tillbaka till italien och upptäcka milano engång till. förra gången var så varmt och vi så trötta. de fanns väldigt många fina byggnader där dock inte som venedig (som är en klass för sig) men ändå.


447.

jag har ett sånt sug att gå på konstmusset här i göteborg, jag vet inte varför men jag måste dit i veckan. funderar på att gå dit på min födelsedag på tisdag så jag inte bara sitter hemma då. jag är lite som ett barn när de gäller min födelsedag. jag är faktiskt lite pirrig fast jag firade med pappa redan igår. jag tycker om min födelsedag.

446.

Jag har inte så mycket att göra nuförtiden så jag funderar på att sy en kjol i puffmodell. Bäst som jag är (ibland) så finner jag ett jätte enkelt mönster på internet (kära nätet, höhö) som jag, snäll som jag är, tänkte dela med mig till er. Tryck på bilden för att hitta sidan som ger er världens möjlighet.  


445.

Igår på mitt släktkalas fick jag by the way världens finaste cykel. En rosa Vega. Den är hur fin som helst och man känner sig jättefin när man cyklar på den. jag är så lycklig. Dock står den kvar hos pappa så jag kan inte cyklar på den nu vilket är synd. Kolla bara så fin den är! Nu kommer jag cykla vart jag än ska och de kommer jag göra med glädje. Woppie ♥



444.

Jag läser som sagt Da vinci koden (av Dan Brown) nu och shit vilken bok. De är lätt en av de bästa böcker jag läst. Jag tror aldrig jag läst en så välskriven bok som fångar intresset så snabbt. Har ni inte läst den så läs den absolut. För att bara lite snäll mot er som inte läst den tänkte jag berätta lite vad den handlar om så ni förstår vad jag pratar om. Jag vill verkligen bara ligga i min säng och läsa den. Ja när jag läser den glömmer jag allt vad som har med arbetslöhets deprition att göra.

Harvardprofessorn i religiös symbolik, Robert Langdon, bifinner sig i Paris för att hålla en föreläsning när han väcks av ett telefonsamtal. Den åldrade intendenten på Louvren har blivit brutalt mördad inne på museet, och ett märkligt chiffer har hittats intill hans kropp. Langdon kallas till platsen för att hjälpa till att lösa gåtan, och ovetandes att polisen också håller honom för misstänkt till dådet.
   Medan langdon och den franska polisens kryptograf, Sophie Neveu, söker avtäcka det gåtfulla meddelandet finner de ledtrådar gömda i Leonardo da Vincis verk- ledtrådarna som är synliga men samtidigt skickligt förklädda av konstnären.
   En koppling till den mördade intendenten stärks när det avslöjas att han tillhört Prieuré de Sion- det sekreta sällskap som innehållit medlemmar som Newton, Botticelli, Viktor Hugo och da Vinci. Langdon misstänker nu att de är en fantastisk historisk hemlighet på spåren, en hemlighet som genom århundradena bevisats var lika upplysande som farlig. Ifall det labyrintiska pusslet inte hinner dechiffreras i tid går en explosiv sanning i graven.
  En rasande kapplöpning vidtar.
(det här går att läsa på baksidan av boken.)



ttp://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00125/SONDAG-08s24-BOKEN-_125722w.jpg






443.

God morgon världen vilken underbar dag, jimmy janson in my heart eller?
Nu har vi i alla fall varit vakna ett tag här. Jag drömde en jätte hemsk mardröm i natt om ormar och pengar. Jag är nog världens räddaste för ormar. Jag skojar inte när jag säger att jag kan börja gråta när jag ser en orm på tv. Hemskt är det. I alla fall har jag hunnit med en hel del den här morgonen. Jag har ätit frukost, läst lite i Da vinci koden (ja jag är efter som inte läser den förän nu men jag har inte varit mogen), läst vecko revyn, hjälpt sofia att plugga religion (japp jag har abstinens efter att ha något att göra så jag till och med kommer krypandes mot skolböckerna igen, LÅGT) och jag har myst i min säng med millzor, MUMMA haha. Nu väntar jag på att camilla ska hinna städa sitt rum innan hennes kompis kommer så jag får öva lite på min dans skillz jag skaffade mig igår på dansmattan. Annars så ska jag faktiskt fira min födelsedag idag på min pappas sida och de ska bli roligt (jag fyller dock inte år förän på tisdag men de vet alla redan) . Kusiner och tårta är en bra kombination. I alla fall så är de svårt att tänka på att ha roligt när man allt för ofta känner sig uttråkat. De ända jag längtar efter är att få jobb eller plugga typ. Men de är ju inte så många månader kvar tills november ändå, höhö. Men jag kan ju påpeka vad jag önskar mig i födelsedags present. Nummer 1 ett JOBBB!!! så ge mig gärna de tack. För att vara lite snäll mot alla er läsare lägger jag upp en morgon bild på er för att visa min och camillas skönhet på morgonen. Varsågoda!


442.



helt plötsligt blev de posning istället och kareoke sjungning, woho. Vilken party kväll och vilka party kläder, mums. Men nu ska i alla fall the camillas sova. Annars orkar vi inte fortsätta leka imon så de så.

441.

JA KLARA B! Wie jag är bäst! nu går tävlings milla på A nivån. KOM IGEN NU!

440.

Jag och camilla dansar dansmatta och jag är så sämst och hon är för grym för allas bästa. HElt sjuk är den ungen och jag är så irriterad på mig själv. Nu ska jag fan klara ett B för ja har bara fått D och C innan..Haha sämst. Camilla får A eller till och med AA hela tiden. SUck.

439.



vi kommer igen snart, de gör vi. we've to.

438.



idag ska jag ner till pappo.

437.

har inte skrivit på ett tag har varit så down pågrund av jobbsökandet så ja hari nte orkat något alls. Skulle kunna skriva om min och simons mysiga heldag igår men de får bli imon för jag har sådanna hiskliga magkramper nu.

436.

Jag är så glad för de regnar ute nu! Eller jag är mest glad över de för jag köpt mina älskade stövlar jag suktat efter nu ett tag (isle jacobsen). jag blev helt chockad när jag fann dem. Jag har nämligen varit helt inne på kräm vita ett längre tag men alla i storlek 36 har varit slut. Därför har jag väntat på ett par bruna istället men så idag när jag gick in i en affär fann jag dem i grått, jag föll direkt och nu är dom MINA! hur snygg och bra är dom inte nu i höst liksom?



435.

Nu är första gången på dagen jag sätter mig ner och gör ingenting viktigt. Jag är fröken ambitiös idag faktiskt. Jag har gjort massa saker men har en del kvar faktiskt. Men jag är värd en klapp på axel må jag säga. De va längesen jag tog tag i saker faktiskt och de känns skönt att jag gjort de nu. Nu ska jag faktiskt ställa mig och stryka lite (inte för jag förstår varför mamma ber mig när hon vet att jag suger men jag gör de ändå).