434.

Tänkte säga godnatt nu för jag är trött och ska upp hyfsat tidigt (runt nio) för mig imon för att hinna bocka av allt jag skrivit på min -att göra lista-. Jag tänkte lägga upp en sötis bild på mig och min babybror sen i vintras, den får avsluta dagen. Godnatt.



 

433.

Ikväll har jag kurat i hop mig i soffan framför tv med en stor mysig filt och melon. På tv gick inget mindre än en prinsessas dagbok 2. ja gillar de filmerna, barnsliga och lätta. ikväll var en perfekt kväll för kärlek, humor och one happy ending. har ni inte sett ettan och tvåan (hm undra om de finns någon som inte gjort de?) se dem helt klart! Min blogg har blivit lite ett ställe där jag rekomenderar er va ni ska se på. Hoppas de inte stör er (varför skulle de jag har ju sån fantastisk smak som passar alla) Jag har dessutom öppnat mitt sinne för film och serier väldigt mycket sedan jag träffat simon. Världens största film ätare. Han ser på film som jag vet inte vad. jag gillar de för då gör jag med de oftare.



http://www.lovefilm.se/img/cover/movie/huge/En+prinsessas+dagbok+2/39822.jpg

432.

De suger att vara arton snart nitton och arbetslös. De suger att norge inte löste alla problem precis då, i tisdags. De suger att jag inte vet någonting längre. de ända jag vill är att ha ett jobb. ett jobb tills jag åker till norge för de gör jag inte helt säkert förän 14 november. va ska jag göra dit liksom? jag kan inte planera längre. ja vet inte om jag ska åka eller när jag ska åka. suck.


431.

För jag inte ska deppa ihop total (ja är fortfarande samma dåliga förlorare) så ska jag lägga upp en bild som får mig att bli glad. en fett snygg bild på ett fett snyggt par på morgonen. mums.


430.

nu i helgen har vi i mitt kära mölndal känt på hur de är och förlora så nu är de gjort och behöver aldrig mer kännas på. de gick inte bra alls idag för oss eller vi gjorde en okej match mot andreas aranäs men de höll inte. vi höll inte och de stör mig. de stör mig att jag vet att vi kan så mycket bättre än va vi gjorde oss. suck. men men what to do liksom. jag känner faktiskt att de är dags att ta tag i min kondition också för botten är verkligen nådd känns de som. de är dags att leta fram jogging skorna och bege sig ut i svettet. inte idag dock men imon får de nog bli faktiskt (ska inte lova för mycket men)

429.

Eftersom jag inte kan gå och lägga mig (fast jag verkligen borde när ögonen har börjat gå i kors) tack vare bror min så bestämde jag mig för att sy om mina match short. Mitt när jag var uppe i alltihopa så fick jag mig en tankeställare. Va fan håller jag på med, hur ytlig är jag egentligen? Fast efter lite dividerande med mig själv så kom jag fram till att de inte var så fel som man kan tycka. De är verkligen jobbigt när man har match short i storlek L herr när man ska svettas. kanske blev de inte helt perfekta men de funkar helt klart. De känns skönt att bara vika upp dem två varv istället för hundratio. Men herre gud mina ögon går sig verkligen igen av sig själv och skriker efter sömn (idag fick jag ändå gå upp kvart över sju). Hoppas han ringer snart annars ringer jag nog efter honom och säger att de är bedtime för bäbisar. kanske gör de redan nu eller om jag kanske ser slutet på Pearl Harbor jag har glömt hur den slutar. ja jag blev nyfiken nu så så får de bli.   


428.

Ibland är de nästan jobbigt att ha körkort, eller tja i alla fall lite irriterande när bror undrar om man kan hämta honom mitt i natten bara för de inte går några bussar längre. Men va gör man inte som snäll stora syster?

428.

Ibland är de nästan jobbigt att ha körkort, eller tja i alla fall lite irriterande när bror undrar om man kan hämta honom mitt i natten bara för de inte går några bussar längre. Men va gör man inte som snäll stora syster?

427.

har du tråkigt lyssna lite på den här då kanske:


426.

Dag ett slut. Bättre än väntat men att förlora är aldrig kul för en dålig förlorare som mig. jaja andra matchen gick i alla fall riktigt min väg. Såklart inte tredje för den gick bra för sofie. haha. vi har en typ en curse på oss. vi kan inte spela bra båda två i en match utan en måste spela dåligt så den andra kan spela bra. suck de suger. Speciellt eftersom jag suger på att vara positiv när de går käpp rätt åt helvete för mig själv. Dock är hon likadan så mitt dåliga samvete behöver inte vara så dåligt ändå. Vårt lag har ändå inte spelat ihop så länge så jag får väl ge oss en chans. men vi hade ett bra flyt ibland. men de finns mycket att jobba på, men va fan, kämpa bör man annars dör man. Imon spelar vi 11.00 i heidhallen mot ..... ingen aning faktiskt. jag borde gå och duscha. jag sitter här i datastolen och gottar in den riktigt ordentligt med mitt halv intorkade svett. mums ska bli så gött att sätta sig här sedan nyduschad och bara känna svett lukten smeka den ren tvättade kroppen. ja kan chilla lite på de har ju ändå bara hunnit gå en timma eller något i den stilen. har på den tiden hunnit tröst äta lite choklad pågrund av min lilla dåliga förlorare inom. så typiskt mig att bli sur när de går dåligt för både mig och laget. (måste jobba på de faktiskt, VÄX UPP milla) nu ska jag avreagera mig lite på simon (nej faktiskt inte den här gången, dock borde ja ha duschat redan för hans skull, damn fail again)

425.

Påtal om program eller de här väl egentligen en serie. Men jag är absolut fast i Gossip girl precis som alla andra. Väntar som ett barn på julafton på att säsong två ska gå att ladda ner -host- komma på tv menar jag såklart. Ja de är absolut en rikemans serie till, precis som OC (när jag var fast i den) men de här är verkligen good shit. Gud va arg va de sista programmen i serie ett. Vilket spindelnät de trasslar in sig de de kära karaktärerna Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Nate Archibald, Jenny Humphrey, Dan Humphrey, Vanessa Abrams och Chuck. Jag säger bara gossip i sitt själva jag. Se den i fall du vill låta tiden gå, du kommer fastna PROMIES. Titta på ett smakprov vettja.


424.

Jag gillar att spendera min fredag kvällar med att titta på sing a long. ja visst ja tror jag har blivit gammal i förtid, för hur många 19 åringar gillar de programmet? Konstigt egentligen för när man har givit de en chans är de riktigt roligt. Eller vem gillar inte humor, sång och så vidare. De finns äntligen lite människor som kan bjuda på sig själva utan att vara världens vackraste. De gillar ja.  Så va fan give it a try for fuck sake! sjung ocb va glad.





http://tvplaneten.se/polopoly_fs/1.355218!image/3190812717.jpg_gen/derivatives/w450/3190812717.jpg


 


423.

Jag gör de lite enklare för er alla som vill komma och kolla (såklart alla ja vet). här är spelschemat för mitt söta lag:

704DJGrupp 2Lör 2008-08-3009:45Kärra HF- Mölndals HFHeidhallen 
706DJGrupp 2Lör 2008-08-3010:55Mölndals HF- Kolbotn ILHeidhallen 
709DJGrupp 2Lör 2008-08-3013:15Mölndals HF- Kroppskultur 2Heidhallen 

422.

Ännu en dag utan större äventyr har rullat förbi. Kanske mer eller mindre PMS besvär från min sida (om du frågar simon). Ja, jag har lite humörsvägningar nu när min kära lingonvecka(?) (vem fan har kommit på de uttrycket) närmar sig. De märks även i ansiktet. De är ändå de värsta som finns att vakna upp med den lilla gosiga finnen mitt i pannan som bara påminner om att  favorit veckan snart är påväg. ja som ni hör de här har varit en riktig höjdar dag på alla sätt och vis. Med vissa ljuspunkter dock. Som efter lillebror ringde och slängde ut mig ur mitt egna hem ikväll för han och louise skulle vara hemma själva. Och jag och simon får den busiga lilla blickbytet och jag smiter ner och hämtar ett kuvert där vi stoppar i två kondomer och skriver med stora bokstäver på utsidan Keep it safe / camilla och simon. De ligger bara på hans huvudkudde och väntar. Hur mycket roligare kan de bli än att se den blicken. (dock får jag inte vara hemma så de är lite waist men ändå värt de) Nu ska jag i alla fall i väg och duscha håret för de orkade jag inte göra igår kväll efter träningen. (nej alle jag har inte bättrat mig på den biten alls faktiskt..) Sen blir de hemfärd till mitt andra hem (hultins). För att sedan somna och vakna pigg som en lärka och pepp som fan inför imon. wie. 

421.

siss och hanna har givit mig världens bästa müsle tipset om man som jag inte riktigt gillar fil / youghurt eller när man är trött och lat. (som jag nu)så min mat den här kvällen efter träningen består av:
♥ youghurt
♥ linfrön
♥ russin
♥ nötter
♥ flingor
♥ frysta bär (hallon/ blåbär)

mums va mycket godare de blir med ens.

420.

Sjukaste är att tiden har kommit. De är imon andrea flyttar. Inte in till stan eller grannstaden utan BOLLNÄS. utan hon tar sitt pick och pack (sister)  och flyttar 60 mil iväg. Inte för några dagar eller några veckor utan två år. Help. men jag vet att vi kommer hålla kontakten. vi har liksom kännt varandra sedan nian och aldrig gått på samma skola eller liknande. utan vi har tagit oss tiden att ses och höras ändå så de kommer vi fortsätta med. Absolut. jag kommer sakna henne men jag önskar henne good fucking luck uppe i hennes nya lilla håla. ♥ hon är så jävla snygg.



419.

Jag har kommit in i ett bloggmood så jag ibland bara kan få värsta suget. precis som nyss. Egentligen vet jag inte vad jag ska blogga om men jag fortsätter skriva så ser jag vart jag hamnar helt enkelt. Jag har ändå inget bättre för mig nu när simon duschar. Ja sitter bara här i hans rum i min blommiga pyjamaströja och ett par flaschiga hotpants som vanligt. Till höger om mig vaktar king kong simon säng (han har sånna där söta grön småpojks örngott med king kong på) och till vänster hänger hans musse pigg klocka. Han har nog världens manligaste pojkvän, haha. De är han faktiskt. Eller han dricker i alla fall svart kaffe. Jag tycker om att vara i simons rum, de är alltid så mysigt. Kan bero på att han är här men ändå. Jag trivs i hans rum, jag trivs i hans sällskap och jag trivs med att vara lyckligt kär. De är underbart. Alla klyschor blir sanna när jag är med honom. De är sant allt sånt där kärlekstjafs man hörde förut och tyckte var bullshit ser helt annorlunda ut i hans närhet. Jag är så kär i honom ♥ Nu hör jag att duschen stängdes av och att någon är kommer springandes då blir de dags att sätta punkt.

 

418.

När jag tittade igenom italien bilderna fann jag även sommarens favorit bild. Jocke och camilla är så jäkla snygga på den. GRR. camilla är verkligen för het.


417.

jag är sugen på skyhöga klackar med strumpor i. men jag hittar inte skorna jag letar efter. eller jo ja hitta dem på zara i italien men ack nej köpte jag dem såklart ej. dock tog min bror en bild så jag kan alltid sitta och dreggla. jag önskar de stod i min gaderob.


416.

Jag var inne och hållade lite på Benettons hemsida och kolla lite. jag gillar verkligen deras höst kollektion. jag kan kolla på deras bilder om och om igen och bara känna ja tack kom hösten. Då tycker jag verkligen man har lyckats. Deras bilder är mysiga. här kommer ett smakprov.  By the way om ni vill ladda ner deras katalog klicka här.


415.

De går lite segt med stickningen måste jag säga. Just nu går jag runt i min älskade lusekofta. Den är så fin. Dock önskar jag ibland att den vore större. jag är jättesugen på en stor stickad lusekofta båda en man drar över huvudet och en med öppning. någon som är sugen på att ge mig en eller i alla fall säga var de finns en för inte så farligt pris?



http://www.nordiskamuseet.se/Upload/images/2951.jpg

414.

regn, regn, regn, regn. regn. de är faktiskt mysigt just med regn idag.

413.

jag behöver tid så jag ska nog ta bussen ner till pappa och hämta bilen. sen får jag se vart jag tar vägen.

412.

hel dag igår. Uppgång vid fem och hemkomst vi tio på kvällen. Ett besök med många skratt. Dock gick de väl egentligen halvbra men jag ska prata med min kära siss-piss idag. vi fick i alla fall ett coolt besök av spiderman och mary jane, de ni. 
 Eftersom bilder säger mer än tusen ord tänkte jag lägga upp de istället för att berätta mer.












411.

Klockan är redan elva och jag har inte gjort något på min att göra lista innan imon. Suck jag är inte van vid tidiga morgonar. Jag ska vara på nisse terminalen klockan sju. Mums. Får väl se hur de går. jag ska hinna göra mackor och klä på mig och packa. herre gud hur ska jag hinna? Jag har inte ens duschat än. Ska precis skriva ut mitt cv.  Nu måste jag fick ihop de sista och slänga mig i sängen om jag ska vara levande imon. Norge över dagen imon, wie.

By the way bästa nyheten är att vi har cup i helgen. Vi ska spela kortedala cup och jag är fett pepp!

410.

Nu sitter jag här lyssnar på alla låtar från mamma mia the movie. jag skojar inte de är verkligen bästa filmen jag sett på sjukt länge. Musik och film i ett blir bara så himla grymt. Jag har sett den två gånger på bio redan och jag log hela filmen igenom båda gångerna. Nu kan jag inte få nog av låtarna. Jag lyssnar på dem om och om igen. passar perfekt nu när jag sitter här och sticker. (de går förjävla långsamt för mig) men jag säger bara SE den filmen for fuck sake. Amanda Seyfried är så himla söt i den här filmen. jag har bara sett henne spela dumma blondiner innan men i den här var hon verkligen snygg och söt.



http://www.circuit-empire.com/posters/Mamma%20Mia!%20Posters.jpg

409.

jag har helt glömt bort att lägga in en bild från min student. De känns som ett måste eftersom de är en ganska stor del i livet. Ja de va en jävligt rolig dag. men hur snabbt gick den inte då liksom?



Nu har jag i alla fall lagt skolan bakom mig för ett tag. Eller ja något år. Jag hoppas att under de här året kunna känna vad jag känner för att göra med mitt liv. Spännande och jobbigt att behöva söka.

408.

If i could turn back time. ibland känner jag så och ibland känner jag inte alls så. ibland längtar jag tillbaka till skolan och allt de trygga och ibland gör jag inte alls de. Ibland är jag helt uppspelt över att livet har börjat och de är jag som håller i tömmarna och ibland inte alls. 
Men nu kommer inlägget jag gått och tänkt på ett långt tag men inte orkat skriva. Ett inlägg fyllt av glädje, rädsla, längtan, oro, spänning, ångest, skratt och tårar. Jag vet inte om jag berättat för alla men jag är påväg mot norge. Yes jag säger byebye till sverige och hejhej norge för en tid. Från början (innan den hemska sanningen kom och bevisade att världen är så orättvis som man vissa dagar fruktar) var det tänkt att jag, siss och hanna skulle packa väskorna och bestiga arbetsbergen i norge. Men som de ser ut nu så blir de nog bara jag och siss-piss. Tråkigt utan hanna, men vi kommer klara oss fine med alla våra idéer. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra (än), vi vet inte riktigt var vi ska bo (än), vi vet inte riktigt när vi åker upp (än), allt ät väldigt planerat men ändå oplanerat. De ända vi vet säkert är att vi ska upp till oslo över dagen på tisdag. De är så spännande och så jävla coolt. Jag är verkligen pepp på att få åka iväg, komma bort och klara mig själv. Bo i en liten trång etta med siss (och kanske hanna) och bara jobba, se film, blogga, mysa, prata, träna, lära oss åka bräda och se oss omkring. Jag vill bevisa för alla som inte tror på mig att jag verkligen kan klara mig själv. även om min säng aldrig är bäddad och de är första gången i mitt liv mitt rum varit städat i över en vecka. Jag vill bevisa att jag kan vara vuxen om jag bara vill. Eller vuxen vill jag aldrig riktigt bli men att jag kan se efter mig själv. De sköna med norge är att jag inte behöver känna att jag redan är stor och på egna ben. Visst kanske jag känner mig mogen men inte helt.
Jag vill inte lämna allt än. jag trivs hemma, familjen betyder hur mycket som helst. Jag vill inte missa min brors gymnasie tid. Jag vill finnas där och se allt inte bara höra de. Jag vill se hur de går mellan jocke och louise. Jag vill höra min mamma gnälla på mig för jag har hundra skor i hallen, stökigt rum, för mycket kläder. Jag vill höra hennes kommentarer om hur jag ser ut som en clown i klädvalet jag gjort. Jag tycker om att kunna åka ner till pappa och komma bort ibland. Som att leva i en annan värld. Jag tycker om att komma ner och träffa camilla och sofia. Prata med gunbritt och skratta med pappa. jag är inte redo alls för att låta de gå. Jag är inte tillräckligt färdig med de ännu. Men ändå ska de bli kul att komma bort lite för att sedan komma tillbaka. Tillbaka till alla man älskar. Påtal om älska. Ibland stannar bara allt upp och jag tänker hur i helvete kan jag åka? Hur kan jag åka iväg i 3,5 månad från någon jag älskar så mycket. Ja precis. Hur kan jag lämna simon här i sverige och åka 45 mil bort? Jag förstår bara inte hur jag ska klara mig utan honom. De har gått över ett år. Vi känner varandra nästan för bra. Vi skrattar, gråter, pratar,  bråkar, busar, leker, hjälper och stöttar varandra. Ja vi gör allt som man kan göra tillsammans. utan honom skulle jag verkligen inte vara mycket alls längre. Men precis som vi klarar allt annat som finns klarar vi även de här. Right* Vi klarar att bara ses två helger på en månad, prata i telefon och mejla. han betyder för mycket för att vi inte skulle de. jag har aldrig kännt så här förut.
Jag är förvirrad, orolig, peppad och glad allt samtidigt. Men de ända jag kan säga just nu är. De löser sig efter tisdag. Vi får ta dagarna som de kommer, leva fattigt och bara se allt som en rolig grej och en livserfarenhet. Vi är påväg mot nya äventyr.

407.

Ännu en dag snart över, den har spenderats hos pappi. Mys. Dagarna går och går. Men innan dagen är slut har mamma lovat att försöka lära mig att sticka. Så jag tänkte börja försöka mig på en snygg mössa. Önska mig good luck.

406.

Just de glömde helt bort! Idag har min blogg och jag varit i ett förhållande i 1,5 år. Jag önskar mig ett grattis från er alla till oss alla. Plus att jag tänkte ge min blogg en överraskande liten tårta. Snygg som stryk också. När jag fyller 19 vill jag absolut ha en spiderman tårta. MUMS!


http://www.kaveln.se/bilder/spindelmannen1.jpg

405.

Hösten är snart här, eller ibland känns de så i alla fall. jag tycker hösten är både deprimerande och mysig, kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker mest. Jag gillar att man kan gå med stora mysiga stickade saker på sig. Jag är så pepp på att lära mig sticka de är helt sjukt. Då skulle jag sticka en mega halsduk, en mössa, en stor lång kofta, en stor mönstrad stickad tröja, raggsockar och de grymmaste ett par stickade byxor.. Fatta hur mysigt är inte de liksom? dock åker jag snart så jag vet inte hur jag ska hinna.. funderar på att fråga mamma lite ikväll. jag är himla sugen. Annars har jag letat efter en stor lång mysig kofta hur många vintrar som helst ´men hittar jag någon? Nej. Suck. Någon som har ett förslag får gärna uppdatera mig.


404.

God morgon, eller är det en god morgon idag egentligen. Äckliga mage fortfarande. I alla fall vill jag säga GRATTIS till min sötnöt Sofie som igår kväll/natt sprang midnattsloppet (som verkade jätteroligt, var mega pepp utan magen) och hon kom in på fucking 40 min. Hon är sjukt duktig den där tösen. Hon blev 11 av 3000 tjejer/kvinnor/damer/tanter. Grymt! Men får inte glömma att säga att nina kämpa på great också, hela hennes familj faktiskt. Stort grattis till dem också!

403.

Jag blir så jävla arg. Varför har jag sån konstig mage? Varför får jag helt random magkramper utan mening? Idag skulle blivit as rolig och jag var för första gången pepp på att gå ut och så kommer de här. Why? Var på en väldigt trevlig middag och skulle precis iväg för att se sofie springa när jag knappt kan gå eller stå... Utan någon som helst får jag jätte ont. Kvällen fick avslutas tidigt istället och nu ligger jag här och håller för magen. Äckliga mage. Hoppas Andrea and the gang har kul ändå.

402.

eftersom jag varit en så lat bloggare hela sommaren har jag grymt mycket bilder som jag önskar jag redan lagt upp men nej nej. Så jag tänkte välja ut ett par favoriter från sommaren så får de representera sommaren 2008. Den lataste av dem alla. Fast ändå massa små äventyr. Tjuvkil, promenader, italien, lugg, ett årsdag, morfar kalas, arvika, myskväll, gotiha cup, vänner, sol, bad, körkort osv.














401.

Träffen igår var väl sådär lyckat. Trevlig helt klart men många där? Absolut nej. Tråkigt ändå hade varit jättekul att se folk speciellt nu innan jag åker. Men men jag överlever nog ändå. Idag har jag lite att stå i måste jag säga. Första ska jag träffa alle och lena för att diskutera kommande säsong med tekardmyr. (tror jag?) Efter de träffar karin en stund för att säga hejdå (eftersom hon ska tågluffa nu och jag ska till norge). Sen de värsta av allt. Andreas avskedsmiddag. Den jävlen flytttar ju till bollnäs med sin kära twins i 2 år. Sjunkt lång tid. Helt galet faktiskt. De är ändå sjukt att the time has come. Efter de ska min grymma [galna] lilla vän springa midnattsloppet och jag har lovat att vara en trogen supporter. Wie. Efter de får vi se vart vindarna tar oss.

400.

Woho de här är inlägg 400! Ett litet grattis till bloggen min som orkat publicera hela fyrahundra inlägg. Därför får den lite blommor av mig.


399.

Snart ska jag träffa itmedia människor igen, första gången på typ 2,5 månad, spännande. Känns konstigt att vi aldrig kommer ses i korridorerna. Alla andra har börjat skolan nu men inte vi. Jaja ska träffa Matilda innan så jag börjar få lite bråttom, ska duscha och klä på mig innan.

398.

Jag får panik håller på att klippa min lugg själv nu (den är förlång för att jag ens ska kunna se mig själv i spegeln). Men de är väldigt mycket svårare att klippa en lång lugg på sig själv och få den som man vill ha den än att göra det på någon annan. Pressen är stor och jag är världens pedant när det gäller min lugg. Suck. Lugg är snygg men hejohå vad den ställer till med problem. Nu ska jag tillbaka till badrums spegeln och svära långa eder för att mamma spelar golf nu när jag behöver henne.

397.

Woopie idag är det fredag. Eller vad spelar dagarna för roll som arbetslös? Ingenting. De är faktiskt de som är de jag saknar mest. Att gå och längta till helgen. Längta efter frihet. Nu är friheten här hela tiden och man uppskattar den inte. Som arbetslös uppskattar man inte särskilt mycket. Man gjorde i början. Jag har älskat ledigheten fram tills nu. Nu när jag känner mig uttråkad, ouppskattad och obehövd. I 12 år har jag gått till skolan för att lära mig saker och de sista sommrarna har jag jobbat. Men nu gör jag ingenting. Jag låter bara dagarna gå till ingen nytta. När man inte behövs någonstans eller är väntad att gå någonstans känner man inte för något. Nej så är det. När jag gick i skolan hade jag massor av saker jag ville göra jämt, massor av saker som jag längtade till men nu. Inget. När man bara går och gör inget känner man sig inte värd att ha roligt. Man känner liksom inte som man gjorde förut när helgen eller loven kom att de va väl behövligt. De är något jag saknar. Att känna sig värd glädje och lycka.  




396.

Nu har jag pillat massa med layouten och försökt bli nöjd. Dock är jag inte riktigt nöjd än men de kommer hoppas jag. Nu ska jag iväg och träna handboll, wie. Jag har saknat det väldans mycket den här sommaren.

395.

En hel sommar har gått och jag har inte skrivit en enda gång. Men de va skönt att bara vara denna sommaren. Känna efter vem man är, vad man vill och inte känna någon press.