615.

japp. då var de nästan dags. väskor har packats. packats om till och med. shit va saker det blev. vi var tvugna att packa upp x antal grejer alltså. nu står där nere en resväska. två hockey trunkar. en backpacker ryggsäck. tre bärkassar. en tv. en xbox väska. en sopsäck med täcken. och lite mer kommer imon. vi håller tummarna för att vi får plats i bilen imon. de blir upp till bevis. nu kanske jag inte kan blogga på ett par dagar tills vi kommit i ordningen. men sålänge får ni hållas och tålmodigt vänta på den spännande fortsättningen i sagan om de tre små sambosen i norge.


fortsättning följer...




614.


puss på honom som hjälper mig med massor tills imon. plus hans egna grejer. bäst.

613.

mycket att göra dag. världens mysigaste morgonpromenad entrade min morgon. fler sådanna tack. sol. prat. sanna. kameran. avslutades i mitt kök med en kopp te. våran gamla runda. lackarebäck. stensjön. hem. hur mycket bättre kan de bli? de var en skön start på dagen. nu måste jag sätta fart. mer punkter på listan att checka av finns.


sanna va lite sen så jag passade på att posa. blått var dagens tema. kommer sakna alla mina kläder så himla mycket. jag kommer vara lika med klädabstinens.


endel av vårat mölndal. absolut.


livsfarlig ledning.


sjön var fin.


fast sanna var ännu finare.


tillsammans var vi inte heller så dumma.

612.


611.

avsked, avsked. idag kramades de adjö till många och fler lär de bli. imon blir en dag bestående. morgonpromenad. ungdomsmottagningen. strumpbyxor köp. köttbullelagning. packning. hejdå kram. tacokväll. m.m. fullt upp med andra ord. men de hindrar mig inte att ge mina vänner tid. ring om ni vill ses så ska vi se vad jag kan ordna. dock hostar jag lungorna av mig (utan att överdriva jag såg mina egna lungor imorse) annars hade jag tränat. vi ska spinna med handbollen och något annat spex. men tack vare denna mysiga lilla hosta får jag lov att stanna hemma och hosta vidare. nu ska jag faktiskt snart borsta tänderna och hoppa i säng. imon ringer de på dörren halv tio. snälla ge oss fint väder.


610.

nu ska jag iväg och mysa och säga hejdå till handbollen. sjukt tragiskt. men vi kommer hem till tyrikesnatta ♥

609.

Äger...
(x) Mascara över 100 kr
() En plattång
(x) En locktång
( ) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
() Läppglans över 100 kr
() Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 7
Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 1

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret (slingor)
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Summa = 3

Totalt: 10

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

608.



ibland känner jag mig som världens starkaste man. idag är en sån dag. jag vill alltid ha dehär dagarna.

607.

hur fint som helst.


606.

jag sitter och kollar på gamla kort och skrattar. vilka andra än jag och alle skulle klä ut sig till psindlar på halloween och resultatet blev såhär? haha.


605.

shit va jag saknar mitt sjukt blonda hår. jag hade glömt bort hur grymt de var. men jag gillar mitt hår nu med. och ack så jobbigt de var att få just den färgen. värt?



604.

jag är så uppspelt så jag knappt vet vart jag ska ta vägen samtidigt som de eländiga packandet ligger i häcken på mig. om jag bara orkade ta tag i det. jag har massor att ta tag i. fatta att vi flyttar till norge om knappt två dagar. money, money, äventyr. om jag bara hade kunnat träffa alla jag velat innan. men vi tre kommer få de kempegreat. fattar ni. vi tre har fått de så jävla bra. ett rum för 600 kronor per person. idag köpte vi massa massa massa mat för bara 220 kronor var. x box 360 och nintendo 64 är våra bästa vänner. dator och webbkamera för skype. trådlöstberdband från caféer och burger king för bloggning. förhoppningsvis massa massa kort. noskt kontantkort. och jobb, jobb, jobb. jag vet inte hur mycket bättre vi hade kunnat få det här. 48 timmar i veckan sliter vi och söndagar kommer vara våran halleluja dag. lite kläder och pyjamas är dresscoden. vi har julpynt och hembakat bröd. kakor. vi kommer klara oss väldans bra. vi tre blir oslagbara. de blir vi. men nu måste jag nog packa i vilket fall. ingen vinner på att jag försöker skjuta upp de. får se om jag tar mig ner till mölndal idag eller imon också. borde ta det idag. för de är lika med mindre imon. men what the fuck. den som lever får se. och mitt favoritmotto (simons HATmotto) de löser sig. nu hoppar vi.







603.

Sometimes I wish that I could freeze the picture
And save it from the funny tricks of time
Slipping through my fingers




602.

de känns så konstigt. igår ringde två små söta dockor på dörren, jo varför? för den ena skulle flyga bort. kan ni fatta. nu mera kommer de bara stå en docka varje gång de ringer på dörren (inte för de hinner vara så så länge) men ändå. den ena dockan lämnade ett väldigt fint armband och en puss. trots att det bara har gått en dag får jag klump i magen på tanken. de är därför jag säger januari jämt. för jag gillar inte klumpen. men jag gillar att de kommer bli kärleksfullt i dag klockan nio för dem. jag är i alla fall överlycklig att den andra dockan ska bo och jobba med mig dygnet runt i två månader. hur mysigt blir inte de liksom. dom dockorna är bland de värdefullaste jag har i min samling. nu faller tårarna när jag tänker på hur underbara dom egentligen är.

jag älskar mitt fina armband. vi är väldigt fina ihop.


601.

tänk va livet ger. man tänker för sällan på de tror jag. vi ska tro på de som vi vill, de vi kan och de vi vågar. nu följer vi våra drömmar alla där ute. kom igen vi bara gör det. min älskade vän johanna kommer göra de imon. eller kanske något romantiskare. hon flyger över halva jordklotet för kärleken. hur mysigt låter inte de. jag skriver mer imon för idag är jag mest tom. hade en mysig fika med karin och axel idag i alla fall. nu ska jag mysa hos simon.

600.

ssexhundra inlägg. shit va snabbt det går. va snabbt tiden går också för den delen. om fyra månader har jag och bloggen två års dag. tänk att jag bloggat så länge. galet. va annorlunda allt var för två årsen. va annorlunda jag var för två årsen. om två dagar flyttar johanna till australien. vilket känns hemskt (fast eftersom jag är godhjärtad så ger jag richard någon månad i alla fall innan jag kommer och hämtar henne.) nej de ska faktiskt bli grymt coolt för henne. fatta australien, stället jag alltid har drömt om. nu får hon uppleva och berätta för mig istället. nästa lika coolt. höhö. hur många flyttar inte nu egentligen. jag, sofie, simon säger hej norge. johanna och richard, australien. alle och kalle. paris. hanna canada och karin kanske norge. massa jag känner bor i norge nu. de är lite av ett dragande land. mer. alla vill ha mer. snart kommer de mer. kanske. hoppas allt som händer nu är bra. de är det. i norge kommer vi nog jobba ihjäl oss. men va gör de, de är två månader. måndag - lördag 16-24. söndag free. jag längtar tills torsdag. om några timmar ska jag iväg på middag hos hanna och siss. de blir ett jobbigt hejdå. dock inte idag förhoppningsvis på måndag.

599.

igår kom mamma hem och nu känns allt så himla bra. mamma♥

598.



woppiedo. nu för tiden bor jag i ett discorum. de ni. jag gillar mitt nya rum de är mysigt. jag känner mig väldigt tjejig vilket var de värsta jag visste när jag var liten. de kommer väl nu istället antar jag.







597.



 from now on, the sky is my limit.

596.

nu är jag beredd på att mamma ska komma hem. allt är städat och klart. rummet fixat. jag har bara två små saker kvar att fixa. great.

596.

grattis milla nu öppnar de nya rummet för invigning. för de är äntligen klart! (ska bara fixa de snyggt i bokhyllan och vänta på den riktiga klädställningen, för den är rasar snart ihop)

595.

min pojkvän är väldigt manlig just nu. han byggde just ihop min nya bokhylla de ni. va skulle vi tjejer göra utan killarna. haha. eller? jag är i alla fall hemskt tacksam över hans hjälp. ♥ 

594.

crazy, i'll be crazy.


593.

lyssna bara på låten (bilderna har inget med de jag vill ha fram att göra). jag älskar den här. jag ryser varje gång jag hör den och har gjort i många år. hur mycket kärlek kan man inte ge skärgårdsdoktorn liksom? åh de är den bästa serien.






592.



ibland behöver man leva på sparlåga. de känns som jag gjort de hela hösten. jag längtar efter att få brinna igen. jag längtar efter energi.
jag hoppas att jag om en vecka får brinna igen. jag vill vara mig själv igen. fart och glädje. tomhet gör mig galen. dem mesta gör mig galen just nu. om jag inte kände mig själv skulle jag inte orka med mig. jag faller med trädens sista löv. men förhoppningsvis så snart börjar fröet i mig växa igen.


591.

rummet börjar bli klart nu. ska packa in allt rätt nu och ikväll ska jag och simon sätta ihop ikea bokhyllan. sen väntar bara nya klädställnignen och allt är klart. wie. smakprov från förut när simon lekte i gaderoben.


590.

Idag är ingen vanlig dag för de är ingrids födelsedag, HURRA, hurra, hurra. för längesen vi sågs för lite tid att umgås, trots de är hon en av mina närmaste vänner som jag håller hårt i. för vi träffades helt random i italien på en skidort och de visade sig att jag gick i skolan där hon bodde och därav behölls kontaken. it's ment to be. här är hennes hår nyfärgat och fint också. grattis igen for fuck sake.


589.

en helt vanlig regnig dag. fast om en vecka och två dagar är det ingen vanlig dag längre då börjar vårt äventyr. allt börjar arta sig och kännas bra. massa saker kvar men små. måste bara fundera på lite saker till efteråt men annars är allt frid och fröjd. hade otur idag på ikea när jag skulle leta efter en ny klädställning eftersom den jag har inte passade alls så bra som jag tänkte. var sex stycken kvar innan jag åkte dit och på en kvart såldes fem och den sjätte var någonstans på en vagn i varuhuset. damn. får se hur jag löser det för så här kan det inte vara i alla fall. imon ska jag träffa jonna och städa hela huset efter jag jobbat såklart. jag vill mest bara sova men får göra det på fredag kväll i guess. fullt ös medvetslös ligger växlen på just nu. jag behöver lugna minnen. jag behöver en episk bild. vänta så ska jag se om jag hittar en från den mest episka fotokvällen jag haft. sedär ja de gjorde jag. ljus är sjukt häftigt ändå.


588.


give me the dream.

587.

ännu en motgång inför de nya rummet är bara att ta nya tag och försöka lösa de hela. go go. får väl lägga till lite pengar antar jag. de är ju värt de.

586.

att saker och ting aldrig blir som man tror eller önskar det är ingen nyhet. men att de skulle blir såhär är väldigt sorligt. förståligt men sorgligt. alla tankar, drömmar och förhoppningar. tynar bort mot andra äventyr. lika spännande men olika. ibland önskar jag man kunde bestämma hur allt skall bli. då hade man inte behövt vara förstående och besviken på samma gång. man hade inte behövt känna lycka men ändå sorg. om jag den här gången hade bestämt hade de aldrig blivit såhär. men då hade de aldrig blivit som de blev från början. nu kommer tiderna jag alltid fruktat tiderna då allt blir upp till bevis. vi klarar de. de vet jag. vi måste. för oss finns ingen tid. för oss finns bara vi. ihop. nu. sen. i himlen.  jag vet att du vet att avstånd är ingenting. äventyr suktar vi efter och har alltid gjort. den här gången inte tillsammans. men vem vet. nångång kanske även vi får möjligheten. ibland måste men gå på känslan. ibland gäller de att prioritera hjärtat. vi människor gör de allt för sällan. jag vet vad de här betyder för dig. och då även något för mig.  

585.

nu packar min stolta pojkvän upp sin nya kärlek. hej jag kommer slängas i papperskorgen. för vad är en vanlig liten flicka värd jämfört med ett Xbox 360? Ni ska se hans leende (fem åring upp i dagen) han är mycket söt. men jag har fått en rival. jag får nog kämpa lite extra den kommande tiden för att ens få kontakt med honom. kan se hur våra nya myskvällar kommer se ut. haha. (tänk er mysiga levande ljus, choklad och en okontaktbar kille framför sitt xbox 360 sjungandes kärleks sånger till den. yes yes de är våra kvällar de.)
så här mysigt hade vi de innan. men men inte ska jag klaga han ger mig faktiskt en puss då och då mellan han skriker woho. de hade kunnat vara värre jag får ju faktiskt till och med kolla på när han spelar. men vill ni veta en hemlighet. jag bryr mig inte hur jag umgås med honom bara jag får göra de. för det finns inget bättre. bäst bästa simon.


men kan inte sluta sucka efter fler sånna här kvällar. solnedgång i en ljummen sommarkväll. kan de bli mysigare? jag tvivlar faktiskt.

584.

om mitt liv nu inte hade så många bollar i luften hade jag varit glad. men snart väldigt snart har jag inte många bollar i luften utan ett äventyr i handen. jag längtar.

583.

jobb den här veckan:
mån 7- ca. 11
tis 7- ca. 11
ons 7- ca. 11
tors 7- ca. 11
fre 7 -ca 11
plus barnvakt på torsdag.

582.

efter skrik, fula ord och tårar börjar tapeten arta sig. så imon så är förhoppningsvis hela mitt rum färdigt så att jag kan ställa in allt igen. hoppas, hoppas, hoppas. nu tänkte jag gå och duscha i mörkret för att sen styra upp en myskväll för mig själv framför tv. här är allt väldans mörkt tycker jag. (nej jag är inte mörkrädd jag inte...)

581.

dags för nana göra i ordning sig för att klara 10 timmars arbetsdag imon. woopie.

580.

de går lite upp och ned här med skrivandet på bloggen måste jag påpeka. men jag har faktiskt fått endel att göra på sista tiden. jobb, träning, göra-om-rummet-, ta hand om huset and so on. duktigt ändå faktiskt. nu gjorde jag även en mycket duktig sak så en sten lyftes från mina axlar. vad de är får bli hemligt tills vidare. idag försökte vi oss på tapetseringen och de gick väl sådär (kanske har fröken tagit vatten över huvudet?) men simons pappa har lovat att låna ut lite verktyg för att förenkla de hela. kan behövas absolut! men nu ska jag gå och byta om snabbt för time för träning. grr.

ni kan få en tjuvtitt på tapenten om ni vill.


579.

här sitter vi nu nere i kullavik och gör ingenting. haha väldigt kul. nu ska vi iväg och baka. woopiedo. jag har snott camillas dator och jag kan hennes lösenord nu förtiden. hihi. busunge. (därav den älskade webbcami bilden)


578.

uppe med tuppen idag och gjorde amerikanska pannkakor till jocke till frukost. (han hade sovmorgon till halv tio) dock var de simon som gjorde mest så jag kunde läsa min nykommna vecko revyn. jag blir så glad när den kommer. haha. nu ska jag köra ner en av holländarna till kullavik så han istället för att följa med sin familj till volvo muséet kan sitta vid datorn och sen följa med camilla till skolan. woppie för han typ. höhö. där har ni wouter. japp han heter så. i bakgrunden är hans storebror Bram.

 

577.

snart åker mamma igen. då blir de till att klara sig själv igen. men de lär gå bra. snart har jag i alla fall fixat min sak och sen är det bara och vänta och hålla tummarna.

576.

15 månader ♥ This is real, this is me I'm exactly where im supposed to be now.





575.


i need a sign. success. please.


574.

time pass by.


573.

igår såg jag och simon patrik 1,5. bästa filmen på länge. den va riktigt rolig och skarsgård va väldans grym som bög. de ska han ha cred för. jag tycker verkligen ni ska se den filmen om ni inte sätt den än. jag tror nästan de va en tio poängare faktiskt. den hade allt de där som jag gillar med filmer. allt, allt, allt va med. SE DEN BARA.




572.

lördagkväll och jag är helt trötter. jobb och släktkalas med busiga småkusiner de tar på krafterna må jag säga. nu måste jag vila upp mig för imon är de match igen. wie. och imon ska jag testa min nya medicin som ska öppna upp luftrören så jag förhoppningsvis kan andas igen. snälla,snälla,snäll fungera.
så för alla er supportrar (som jag vet vi har därute någonstans) befinn er på aktiviteten klockan 14.30.


vi är sjuktsnygga i vårt lag. galna, galna mölndal.

571.

mys morgon och nu är det dags att vänta på dropp in tid. hoppas de löser de för jag vill inte att något jag tycker så mycket om ska vara förstört.

570.

åh mina blommiga tapeter har kommit nu. jag hämtade de just. naw man blir glad bara av att titta på dem. vita med rosor på. hoppas mitt rum blir som jag tänkt mig. fast varför skulle de inte. just nu är jag oövervinnlig. och jag sover på golvet i köket.

569.

ännu en flötig dag på burger king avklarad. jag blir så trött och stel av jobbet. men jag gillar de faktiskt ibland. idag var en sån dag då jag faktiskt gillade de. nu ska jag snart byta om för att träna.

568.

tidiga morgonar är inte min grej. jag är trött och snart ska jag jobba.

567.



sparka mig slå mig ur denna värld.

566.

jag var tvungen att göra deb här listan för de var längesen jag hade en lista faktiskt.

VEM:
Saknar du: simon
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: simon han gav mig en kram.
Vill du slå: Ingen för tillfället
Kysste dig sist: gissa, haha.
Vill du kittla: simon för han är så jävla kittlig
Kramade du sist: simon
Vill du prata med: sofie och johanna
Skrek du på sist: min vägg
Vill du vara som: någon som förverkligar drömmar
Sårade dig sist: simon
Vill du bli galet full med: jag vet inte om jag vekrligen vill bli galet full
Gjorde dig riktigt glad senast: simon
Fick du sms från senast: mamma
Ringde dig senast: alexandra
Är snyggast på jorden: jag jag jag efter kommer simon lätt

TROR DU:
Att du kommer bli något: jag kan alltid hoppas jag blir de jag vill.
På gud: hmm.
På rymdvarelser: kanske
Att folk tycker om dig: några vet jag i alla fall
På ett liv efter detta: kanske
Att fiskar kan tänka: har funderat på det och ja har inte bestämt mig än
Att du kommer leva länge: hoppas fast inte för länge, lagom.

565.

ni kan få lite bilder från mitt arbete igår och idag.



mitt fönster är helt tomt och så hoppas jag de förblir när allt är klart.


tomt, tomt, tomt.


de här var väldigt mycket jobbigare än vad jag tänkt från början. men nångång blir de klart hoppas jag.

564.

nu tar jag tag. väggen min ska bli ack så fin. den här sten muren/väggen var mycket fin med en plansch. de är från italien och jag vill dit, nu nu nu igen.


563.



om jag bara kunde se världen med öppna ögon jämt.

562.

jobb den här veckan:
ons: 10-16
tors: 10-16
fre: 11-14
lör: 11-14

561.

här sitter jag nu innan jag ska börja slipa på spacklet. helt trött i kroppen efter igår även om vi hade vikare och de inte borde varit så jobbigt. (dock har jag faktistk inte sprungit sen i början av sommaren så inte så konstigt) ska i alla fall försöka ringa doktorn idag för jag börjar fundera på om jag har astma. sedan jag fick pollenallergi förr förra våren har det blivit sjukt mycket jobbigare att andas när jag springer. först trodde jag bara de var våren men de fortsatte i sommares och även igår. och de är liksom inte jag är trött fel på andningen utan jag får de efter första steget. jag tänkte i vilket fall som helst ringa och fråga om det finns något som kan hjälpa mig för jag tycker det är fett jobbigt.

560.

jag är glad att mamma inte är hemma nu för de ser ut som fan på övervåningen. shit alltså. de är galet mycket saker där ute (hur har allt fått plats i mitt rum?!) nu är i alla fall rummet tomt och jag har börjat spackla (eller simon har börjat spackla) nu ska jag iväg på fys med sofie och de ska bli galet jobbigt men kul.

559.

nu börjas de. dock har jag lite problem vart jag ska börja. önskar simon kunde komma nu och styra upp mig.

558.

skönt med promenad helt klart. jag och milla tog en halvlång promenad för hon var tvungen att fortsätta på sin mycket fina bild som ska vara klar till imon. jag målade också så vi är kreativa hörnan här nere just nu. mys. vindruvor, brasa, dator och kreativitet. men nu ska jag svika henne hade jag tänkt för sängen. för jag börjar allt börja bli lite trött, trots powernapen förut. plus att jag ska upp tidigt imon som sagt. jag är pepp.



vi snyggar oss.

min mycket kreativa bild.

camillas snygga bild.

de får bli min godnattpose.


557.

nej nu måste jag nog ut och röra på mig en kortis. jag är helt slö, blä.

556.

jag måste bara visa en sång från musikalen camp rock. den är så jävla löjligt rolig (den populära tjejens låt från ett jam). läs texten innan ni lyssnar. jag skrattade när den kom upp. don't we just love the populära bitcharna i filmer. haha.

I'm too cool for my dress
These shades don't leave my head
Everything ya say is so irrelevant
You follow and I lead
You wanna be like me
But you're just a wannabe,
love it or hate it

I can't help the way I am
Hope you don't misunderstand

But I'm too cool (too cool)
Yeah I'm too cool to know you
Don't take it personal
Don't get emotional
You know it's the truth
I'm too cool for you
You think your hot but I'm sorry, you're not
Exactly who you think you are
Can tell you what, that you haven't got
But when we walk into the room
I'm too cool for you

You're lucky I'm so nice
Even I'm surprised
You are still allowed to be in my crew
I'll show you how it's done
If you wanna be someone
Just watch me and you'll learn some

Me, myself, and I agree
You'll never catch up with me

'Cuz I'm too cool (too cool)
Yeah I'm too cool to know you
Don't take it personal
Don't get emotional
You know it's the truth
I'm too cool for you
You think your hot but I'm sorry, you're not
Exactly who you think you are
Can tell you what, that you haven't got
But when we walk into the room
I'm too cool for you

You see some are born with beauty, brains and talent
And they got it all
While others have to try all their lives
Still they never get the call
That's the difference between you and me
Obviously
I'm a natural
I'm the real deal, yeah

I can't help the way I am
Hope you don't misunderstand

But I'm too cool (too cool)
Yeah I'm too cool, to know you
Don't take it personal
Don't get emotional
You know it's the truth
I'm too cool for you

Too cool (too cool)
Yeah I'm too cool, to know you
Don't take it personal
Don't get emotional
You know it's the truth
I'm too cool for you


556.

några dagar utan att direkt hunnit sitta vid datorn alls ar jag blivit dåligt uppdaterad på mina favoritbloggar och där av har jag missat victoria beckhams nya skor. eller helt och hållet den nya trenden, klackskor utan skor. (hur sjukt är de inte!?)  frågorna vimlar inom mig. hur fungerar de? är det bekvämt? kan man gå? varför? är de faligt för fötterna? kommer de slå igenom?  ja och massa mer. men jag tror ändå jag gillar de i tanken för de är helt galet. galna trender är lika med bra trender. galet är bra.


555.

idag fick jag spackel av pappo så imon börjar resan till de nya rummet. imon ska de packas ner i katonger, tejpas lister och spacklas. i'm so excited. snart är det vitt, vitt, vitt och blommor. woopie. tidig uppgång och sen är jag igång. wie. simon ska nog hjälpa mig så vi hoppas de går snabbare. jag vill se resultatet nu nu nu nu!

554.

nu sitter jag nere hos pappa igen. (för första gången på jag vet inte hur länge) de är skönt att vara tillbaka igen. jag gillar att vara här nere (vilket jag skrivit hundra gånger men jag gör verkligen de). i alla fall har jag inte gjort något alls idag. jag hade massa planer men först regnade de hällregn och sen när solen helt plötsligt tittade fram så somnade jag i soffan. vilket jag i och för sig är ganska nöjd med för jag vaknade till en jättemysigt film på disney chanel (haha så typiskt mig att se på disney chanel växer jag aldrig upp?) den hette i camp rock och hade premiär på disney chanel i fredags. de var en musikal (kallades de) fast de va inte så mycket sång men hyfsat mycket. den handla i alla fall om en tjej på ett musikcamp som ljög om sin familj för att bli populär (ja de kanske inte känns så orginellt direkt men den va jättemysig) de va ännu en såndär tonårsfilm att bara kura ihop sig i soffan till. (johanna och sofie kolla absolut på den ni skulle verkligen gilla den!!) annars har jag inte gjort mycket alls som sagt. ätit mat och pratat typ. okej pappa och jag var en snabbis på kungmässan för att köpa prestent till min mini kusin som fyller 9 år på tisdag. (aw jag minns när jag var nio och kände mig jättestor när jag var störst på fritids liksom) nu sitter jag och hoppas på att någon här nere vill spela spel med mig. jag är jättesugen efter den verkligen lyckade spel kvällen hemma hos lena igår. cluedo, chips, dipp, kina puffar och godis plus massa, massa, massa prat. med fem personer man tycker om (kan de bli misslyckat egentligen?)



 


553.

mums vilket lag. haha.


552.

lördag igen. mumma. jag jobbade sex timmar igår så idag är jag faktiskt värd helg. idag ska vi spela match och nu sitter jag och taggar och äter havregrynsgröt. (så fett underskattat) de tog ett år för mig innan jag vågade ge de en chans igen.

551.

nu ska jag iväg och jobba, ciao. igår var jag verkligen en bitterfitta men jag var värd de.

550.

förvirrad. känner mig som en borttappad docka.

549.

sjuko vi fixar de här, tillsammans.


548.

en liten sak som gjorde min dag mycket bättre igår va johannas sms tidigt på morgonen om att hon köpt läppsyl till henne och mig. ett rosa försvarets hudsalva. jag har letat ihjäl mig efter de och fick veta att de släpptes i oktober så igår fick jag de va henne. de är massa fint och stöder bröst cancerfonden. du betalar 18 kr istället för 16 och de två kronorna går direkt till bröst cancerfonden, hur bra som helst.


 

"Under oktober månad kan du köpa Försvarets hudsalva i rosa förpackning. Produkten finns i begränsad upplaga och är ett led i Apotekets sponsorskap av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Två kronor av priset går oavkortat till forskningen kring bröstcancer.

547.

va ledsen jag blir nu. när jag satte mig ner och täntke efter lite så gårdagens lilla guldstjärna för att de va tre tal irad var ju inte sanna. de va ju bara att jag gjort fel och skrivit trehundra istället för femhundra. du faller det en liten tår från min kind för då va glädjen i onödan igår (eller kan ens glädje vara i onödan?) jag och simon diskuterade glädje igår. fatta att det går mer energi att vara sur än glad. fast de är ganska självklart. man blir trött och får huvudvärk av att vara sur eller arg efter ett tag, men glad de är bara positivt. jag tror på teorin att de är lättare att bli sjuk om man är deppig, sur, ledsen och så vidare. för då är man öppnare för sjukdom, man känner efter hela tiden hur man känner. är man glad och positiv istället känner man inte efter om man är sjuk och då blir man inte heller sjuk lika lätt. de är en bra sak. allt är mycket lättare om man är glad och ser allt positivt. även om jag i vissa fall har svårt att erkänna de så blir livet lättare så.

546.



jag ska få drömmarna att slå in om jag så ska kämpa ihjäl mig. jag ska bevisa att drömmar är till för att förverkligas även för mig.

545.

jag tycker alltid de är lika roligt när jag ska skriva numret på inlägget och de är något speciellt med det, som i det här fallet tre tal i följd. egentligen är det inte alls särskilt intressant eller roligt men för mig lyser de upp vardagen lite. jag älskar saker som lyser upp vardagen lite. de kan vara världens minsta grej men ändå blir dagen mycket bättre. bara en sån sak som att när man på morgonen öppnar kylen och de finns proviva gör mig glad. eller att tröjan man tänkte ta på sig är tvättad. eller att man fått ett gulligt sms under natten. små saker kan göra stora ting brukar man säga, och de ligger några väl valda ord bakom de tycker jag allt. nu blev inlägget inte alls som jag tänkt. ja tänkte mest berätta att jag lyckats göra världens godaste tigerkaka idag.. (lite missöden såklart som alltid när jag är i farten) plus att jag spinnat vilket gör mig till en hurtbulle. woopie. nu ska jag sätta mig ner och drömma mig bort.

543.

kommande jobbdagar:
imon 16-22
fre 10/10 11-14
lör 11/10 11-14

men vi hoppas på mer såklart.


542.

idag har jag festen köpt nya skor. åh va fina dom är och åh vad jag gillar dem. eller egentligen köpte simon dom åt mig för jag hann inte men de är i alla fall mina nu. mjau va fina dom är. ska försöka leta upp en bild på dem så ni får se hur fin jag kommer vara snart. de fanns till och med i storlek 35 på nilson i arkaden. great. nu är hösten räddad och jag behöver inte gå med tygskor varje dag. bara ibland nu. wie.


541.

nu har jag egentligen inte tid att sitta här. ja ska nämligen baka och laga mat till mamma och jocke idag. mumma. men vid halv sju måste jag vara klar för jag ska nämligen träna. (spinning med gittan is the shit) måste nog sätta fart om jag ska hinna eller va fan klockan är ju bara halv fyra, jag kan chilla lite. mitt favorit uttryck tror jag. eller de kanske är bara 10 minuter till. undra hur många som känner till mina bara 10 minuter till. haha.