378.

Idag är ingen vanlig dag för det är ANDREA´s födelsedag (och alles såklart) HURRA HURRA HURRA!!! Vi firade henne lite igår med myskväll och massa MAT. Bilder kommer senare nu är det tv dags.

image303


image302


377.

Jag har verkligen varit på gå humör hela den här veckan. Shit asså och oj vad jag har gått.
Måndag: Från jobbet & till jobbet + med andrea på kvällen.
Tisdag: Till jobbet & från jobbet *2 + 3 timmar med andrea på kvällen.
Onsdag: Till jobbet & hem från jobbet * 2.
Torsdag: Till jobbet & hem från jobbet + med simon och nu ska jag ut och gå med twins. Wiiiiiie. Jag är glad och nu ska jag plocka med mig kameran hade jag tänkt. Får se om det blir några bilder att uppdatera med senare.


senare uppdatering:
Twins och jag gick lång jätte långt, sisjön, runt och tillbaka.

image301

image299

376.



Jag får vara jävligt nöjd med att KOOKS ska till Arvika och att de bara kostar 800 kronor. Jag vet någon som SKA dit!

375.

De är lov älskade lov, men va liksom, det är mitt sista påsklov. Och hur spenderar jag mitt allra sista påsklov? Jo genom att jobba. Inte för att de är så himla jobbigt eller ansträngande men de är nog mest tanken på att det är ett jobb. Som jag mig trött. Jag har ingen tid över till allt det jag ville göra på lovet. Men ändå jag ska verkligen inte klaga. Det är ändå skönt att tjäna pengar, I NEED.

374.

Gårdagens inlägg som inte blev publicerat igår, suck. 



Vilken dag, shit. Vilken känsla, shit. Det är inte mycket som slår den känslan som fyllde min kropp på väg till jobbet i morse. Trots att klockan endast var halv åtta och det var snor kallt ute var jag glad ända ner i tårna. Det var verkligen fint, var än jag tittade gnistrade snön vackert. Jag kunde inte annat än att börja nynna på låten Hej mitt vinterland. Det kändes som jag var med i en säga eller något liknande. Inga vägar var skottade och grenarna på träd och buskarna runt om mig tyngdes ner av snön.

image298

373.

image297

Det finns ingen bättre än den här killen, jag är nog världens lyckligaste tjej eller det borde vara min skyldighet med en sån perfect pojkvän.
Milla ♥ Simon = SANT!

372.

Vad har då hänt under tiden jag varit borta?
En hel del faktiskt, jag har ju inte uppdaterat sedan slutet av februari, nästan precis en månad sedan. Mesta dels av tiden har ägnats åt vårt allas andra hem Skolan. Först drunkade jag i prov, inlämningar, läxor och reflektioner för att senare övergå i projektarbetet. 3:ans läskiga stora projektarbete på 100 poäng.
Vårt program är som vanligt inte som alla andra program, utan vi läser intensivt in 100 poäng på 3 veckor.  Men fan va gött det var när Karin och jag fick vårt efterlängtade MVG. Resultatet får ni se någon annan gång.
Vi har startat upp korplaget igen (KUL) och handbollen har fortsatt. Karin har fyllt 19 och flera andra också dock. Har haft en del riktigt sköna kvällar annars mest haft huvudvärk, i tre veckor i sträck faktiskt. Var ensam hemma en vecka men även Simon så han tog hand om mig. Bästa killen ever ♥ Charlotte har vunnit melodifestivalen och pappa har köpt ny bil. Påsken firades hemma hos farmor och jag har gett siss&hanna deras presenter. Richard har fyllt 20 och vi har betalat in resan till kroatien den 25 april. Annat smått och gott har säkert också fyllt min vardag men det minns jag inte nu.

Bilder kommer en annan dag, för jag har faktiskt ett jobb nu under påsklovet så jag ska lägga mig i min säng och läsa så jag orkar upp imon. MUMMA! 8-16 varje är underbart, eller i alla fall helt och betyder pengar.

image296




371.

Jag är faktiskt inte riktigt okej. Men varför se det så egentligen? Jag har inte haft tid, ingen alls faktiskt. Men då är det faktiskt positivt att jag tar mig tiden nu. För nu ska jag försöka skärpa mig och börja igen. Jag har saknat det! Så välkomna tillbaka till mig och mitt liv. BLOGGEN är öppen nu.

BACK IN ACTION!

image295