364.

Jävligt spännande match idag och Sverige vidare till VM slutspel! Gött är de*

363.

Nu ligger jag här i min säng, trött, seg, hostig, snurrig, febrig med ett dunkande huvud. Så misslyckat att bli sjuk nu. Jag som är SÅ taggad för match. Men sånt är livet ibland antar jag.

362.

Mitt matteprov gick fett bra, ett klart VG och 1,5 poäng ifrån mvg gränsen. Cred till mig faktiskt. Nu ska jag fortsätta jobba med multimedia uppgiften som är fett irriterande. De FUNGERAR inte som de ska, ahhhhhhhhhhhhhhh!

361.

Vi tränade igår igen, som vanligt. Åh va jag gillar våra träningar. Åh vad jag gillar vårat lag. Åh vad jag älskar alla spelare! Helt serriöst borde de vara precis tvärtom. Vi är 89: or som tränar med 91, 92 och till och med ibland 93:or. Hur kan jag då tycka de är så himla roligt? Åldern spelar ingen som helst roll (de har jag aldrig tyckt) bara en person har personlighet så tycker jag oftast om dem. De som har hittat sin personlighet. Något som passar den och inte letar och gör som alla andra. Sen kan de väl hända att man ibland gör eller handlar precis på samma sätt som någon annan i visa situationer, men bara man har kvar de lilla DET:et i än så spelar de ingen roll. Jag älskar att komma till träningen och veta att jag kommer möta olika sorters människor, för vi är verkligen olika allihopa. De är en blandning av alltihopa. Därför är de så skönt att vi kan komma dit och bara ha riktigt roligt tillsammans. Inte ofta de är så i dagens samhälle. Men när man har något gemensamt som vi har (handboll) kommer vi alltid ha något att dela tillsammans. Blir vi osäkra var vi står till varandra så vet vi i alla fall att vi alltid har handbollen och glädjen till den. Även om jag inte alltid är as pepp på att just träna så är de något annat som lockar. Kanske är de kicken av att se andra människor brinna för något och vilja någonstans. För varje träning är ju en sorts strävan framåt. Mot de ljusare och bättre. Vi kämpar inte bara för oss själva utan också för varandra. När vi går ut på match så går vi ut som ett lag och inte en ensam individ. Vi krigar och vi kämpar, de är vi i vårt lag. Kanske är vi inte bäst så att säga att vi vinner alla matcher och cuper osv. Men ändå ser jag oss som vinnare för vi har verkligen alltid roligt tillsammans i mot och medvind. Jag älskar mitt lag vi är ÄG!♥

360.

De är söndag, igen. Tiden bara går och går, de är helt sjukt. Kan vi inte bara trycka på stopp så vi hinner känna in. Känna in hur de är att vara ung. Jag vill inte fastna och inte minnas något när jag blir äldre. De är bara ett halvår kvar tills jag tar studenten. Spooky. Jag fattar inte hur tiden har hunnit försvinna. Jag fattar inte hur jag kunnat låta de rinna förbi. Jag fattar inte vad som hände. Jag vet inte hur de ska lösa sig. Jag vet inte alls. Jag vet inte hur jag ska förklara så du ska förstå. Jag vet inte alls. Jag vet inte om de någonsin kommer hända. Jag vet ingenting. Jag är rädd för att inte veta. Rädd för att allt ska försvinna. Rädd för att de ska missuppfattas mer. Jag blir rädd för att allt ska bli fel. Men mest rädd är jag för att tiden bara ska fortsätta gå och ingenting kommer hända.

359. andrea, gunnebo & kameror.

image283
image284 
image285
image286


Dagens mål var gunnebo slott. Andrea och jag började gårdagen med en snabb sväng till mölndals secondhand sedan fortsatte vi vår tur påväg mot gunnebo slott. Vädret var fint och gunnebo var fresch. De blev mycket prat, fika och många fina bilder tagna så en väldigt mega good dag var de. De är inte mycket som slår fotodagarna med Andrea. Längtar tills kommande lördag*

358.

Nu är matteprovet gjort och jag börjar få panik över projektarbetet. De är så sjukt mycket vi har att göra innan vi skulle kunna träffa dem på SJ. Vi måste verkligen lägga på ett kol om vi ska hinna. Första intrycket är ju jätte viktigt. 31 jan, känn pepp!

357.

Just nu är mitt liv mer busy än ever. Jag är matteprov på fredag och jag MÅSTE verkligen prioritera de. Jag är LOST! Sen ska jag ärligt talat ta tag i mitt liv och börja skriva av mig lite igen. I need, promies.

356. -- OBS OBS LÄS!!

Jag glömde en sak kom jag på. Jag skulle ju kunna göra reklam här på bloggen* Folk som bloggar gillar ju att skriva. Så snälla. Läs vidare så ska jag berätta vad de är som är SÅ VIKTIGT!

De är nämligen så här:
Jag och min kompis Karin går sista året på gymnasiet och de menas PROJEKTARBETE for sure. Eftersom vi går IT/media måste vårat projekt vara kopplat till media på något sätt och vis, därför tänkte vi göra en färdlektyrbok för oetablerade skribenter. Västtrafik har redan en, men i den har kända personer fått skriva noveller. Vi vill att oetablerade skribenter ska få chansen att komma ut och synas. Vi ska göra vårt yttersta för att få sponstring till våran idé. Men vi behöver som sagt DIN hjälp. Tycker du om att skriva och uttrycka dig skriftligt, samtidigt som du vill nått mer med dem än att texterna dina bara ska ligga dammiga hemma i skrivbordslådan eller olästa på din dator. Då får du gärna skicka dem till oss på
[email protected] vi hade blivit jätte JÄTTE J Ä T T E glada för ditt bidrag. Ta chansen och synas för en gång skull, de kan bli en ball grej.

Hälsningar Karin och Camilla ♥

ps. du kan underteckna texten/texterna med precis vad du känner för ds.

355.

Idag har jag varit så sjukt duktig. De va längsen jag pluggat så här mycket på en dag. Speciellt matte. Jag har suttit i ungefär 2 timmar med matteboken framför mig och räknat. De har inte hänt på år och dar.. Har de någonsin hänt? Snart ska jag sätta mig och läsa svenska läxan också + historia läxan. De är så jobbigt att läsa och försöka komma ihåg. Mitt minne alltså. Men de känns som att jag för en gångs skull borde försöka göra läxan där också. De är ju trots allt början av ett nytt år. By the way så gick min och Matildas redovisning bra idag, äntligen kanske vinden har börjat vända. Eller jag har i alla fall fått lite medvind istället för motvind. Gott e de! Imon ska jag också karin börja på vårat projekt, de ska bli pepp. Sitta kvar efter skolan och shit. Inte så kul fast jo nu är de roligt. Karin är rolig, vi är roliga. Hoppas vi får in så många texter vi önskar.

image282

354.

Varför allt detta regn? De snöade idag när jag och Matilda skulle redovisa på multimedia lektionen. Men stannade de kvar? NEJ. De började regna istället. Varför liksom? Kan inte bara snön komma för att stanna. Jag saknar snön så. Eller solen. Spelar egentligen ingen roll, men snön var så längesen. Bara inte mer regn. Man kan inte ha några sköna och snygga skor på sig. Eller jo de kan man egentligen, stövlar funkar bra. Ska nog ha de imon faktiskt om vädret fortsätter. Men de är så jobbigt att gå när de regnar, de är jobbigt att stå och vänta på bussen när de regnar och de är jobbigt att behöva bli blöt om fötterna.  Ända gången jag gillar att gå i regn är under Karins paraply för-korta-personer!

Snälla ge mig sol, jag längtar efter den och jag LÄNGTAR till vecka 7 och Italien*


image281

353.

Andrea och jag har varit på lite secondhand humör på senaste och jag har faktiskt gjort två riktigt nice sko kap. Sen måste ni få se min jacka, jag älskar min jacka ♥


image278
image280

352.

Då var skolan igång igen. Fight for your right.

351.

I lördags hade pappa sin efterlängtade 50 års fest. Lyckad må jag säga. Killen kanske inte hade alla får i hagen där efter ett tag. Frågan är om han hade några alls.. Men va fan man fyller bara 50 en gång i livet. GO GO GO! De va nog inte bara han som va lite rund om fötterna. De flesta. De blev en riktigt rolig kväll. Med massa mat, dricka, prat glada människor, dans, uppträdande och prestenter.
Camilla, Sofia och jag gjorde feta uppträdandet, haha. Äg* De va 70-tal och de va skönsång på hög nivå. Uppskattat var de i alla fall. Lite cred till oss där. Plus cred till mig och jocke som fick pappa att gråta genom vår film. Tårar av lycka gillar vi.



Bilder kommer snart istället för nu krånglar som vanligt. SUCK. Nu måste jag sova om jag ska orka upp imon. Äckligt tidigt står klockan på.

image274
image275
image276
image277

350.

TWINS goes 19*
Eller de gjorde i lördags vill säga. Shit de är verkligen stora nu. Om mindre än ett år är de 20, då kan man inte förneka de längre då är de vuxna. För att fira dem i alla fall, gick vi ut i fredags, jag, petra, andrea och twins. Riktigt rolig kväll. Har inte dansat så mycket på riktigt länge. Ångrar dock att jag hade mina nya skor med lite klack. Fötterna dog när jag skulle gå hem. Men de va värt de. De finns inget som inte är värt att göra för dem. De är 19 och fortfarande bäst ♥



bilden är inte okej men de fyller bara 19 en enda gång, GRATTIS dem!

image273

349.

Idag har jag varit på stan med Andrea. Vi fotade, fyndade och fikade. De tre gyllade F:en! Nu mera är jag en galet nöjd ägare av världens finaste dunjacka♥ Andrea är en stor favorit jag har. Varje gång jag ser henne blir jag överlycklig över att hon har sin lugg. SNYGGO!

image272

348.

Igår hade jag och Ingrid sydag, mysigast ever*
Ingrid sydde en jätte söt rödkläning och jag, ja va fan sydde jag..? Jo en jävla slimad lyxförpackning, i svart sliskigt tyg. Inte riktigt klar än men väldigt fint sydd måste erkännas (bild senare). Men vem syr en lyxförpackning? Jag hade ändå en lite anledning.. Pappas 50 års fest imon*

image268
image269
image270
image271

347.

De är onsdag, en skön lov onsdag. En onsdag som inte har innehållit allt för mycket men skönt. OC avsnitt, körlektion, ärende till banken, telefonprat, nagelmålning och snart träning (match). Förhoppningsvis även en skön promenad med Siss. De är så skönt med lov.

346.

Jag måste skriva ett inlägg som är försenat en dag. De handlar om min kära far som blev gubb gammal igår. Naw min älskade pappa fyllde 50*. Någon har blivit gammal. Även om vi bråkar mycket och har olika åsikter om nästan allt och alla är han ändå min pappa. Min pappa som jag älskar mest av allt. På lördag har han 50 års fest och igår var de släkt + grannkalas.  Så hans födelsedag firas med pompa och ståt. Även om han faktiskt är väldigt gammal så (de här är ignet jag bara säger) men så ser han väldigt ung ut. Min coola sportiga pappa som är för bra på skidor för att de ska vara okej. Puss och grattis på honom och hoppas han får en underbar fortsatt tid framöver♥

image267

345.

Okej nu känns de bra. Jag är glad att jag gick igår. De va en underbar kväll, tack alla som var med och tack min mobil när jag vinglade ensam i natten från mölndal och hem.
Kvällen innehöll, god mat, kladdkaka, vin, chips, musik, singstar, guitarhero, champange, raketer, vänner och glada miner. Trots feber så kom kvällen att sluta väldigt lyckat och jag kände att jag var redo för ett nytt år.
2008 är här för att stanna och ett nytt år väntar. Ett år som komma innehålla spännande saker och förändringar. Kanske borde jag kortfattat sammanfatta de gångna året, med alla dess lyckorus och depressioner.


sammanfattning år 2007

- gjorde du något i år som du aldrig gjort för?
jo, endel nyheter blev de allt

- höll du några av dina nyårslöften?
finns de någon som håller dem..

- blev någon av dina vänner förälder i år?
nej inte vad jag vet

- dog någon som stod dig nära?
nej som tur är

- vilka länder besökte du?
Italien var de enda

- är det något du saknar år 2007 som du vill ha 2008?
de finns nog mycket, ett mer impulsivt liv och snygg kropp

- vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
12/7 ofcourse♥, 13/8 självklart, 9/9, 22/6

- vad var din största framgång 2007?
att överleva operationen?

- största misstaget?
svårt, jag vet inte riktigt, lita på vissa..

- har du varit sjuk eller skadat dig?
förkyld, opereat mig, feber typ.

- bästa köpet?
digitala systemkameran (fick jag iochförsig)

- vad spenderade du mest pengar på?
kläder i guess..

- gjorde någonting dig riktigt glad?
simon och handbollen

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2007?
halleluja - jeff buckley

- var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
de har varit ett jobbigt år, väldigt jobbigt så får nog säga ledsnare.

- vad önskar du att du gjort mer?
visa hur mycket alla nära och kära betyder för mig
umgås mer med familjen (släkten)
pluggat

- vad önskar du att du gjort mindre?
stressa

- hur tillbringade du julen?
hemma hos mamma med släkten

- blev du kär i år?
jaaaaa ♥

- hur många förhållanden?
ett som still going on

- favoritprogram på tv?
grey´s, scrubs och nu OC (patetiskt?)

- bästa boken du läste i år?
sista harry potter boken

- största musikaliska upptäckten?
billie the visions and the dancers

- något du önskade dig och fick?
nikon 40D+

- något du önskade dig men inte fick?
mycket i think

- vad gjorde du på din födelsedag 2007?
var hemma, hade fest tillsammans med hanna en tid efter

- finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
mindre stress, mer impulsiva ryck

- hur skulle du beskriva din stil år 2007?
damn svårt, färger, former.. de jag tycker är snyggt

- vad fick dig att må bra?
simon♥

- vem saknade du?
mina och alle

- de bästa nya människorna du träffade?
simon, ingrid, handbollstjejerna mfl.

- årets sötaste?
hmm.. petra är väldigt söt.

- årets hetaste?
hmm.. charlie kanske, ingrid, andrea i sin lugg eller tvillingarna?
alla mina vänner är heta.

- årets största kärlek?
SIMON!!!

- årets besvikelse?
ingen kommentar, du vet nog

- årets bästa?
resan till italien där jag träffa ingrid är en favoit
longboardkursen va skön

- årets snällaste?
vänner är alltid snälla♥
De var lite kort om 2007. Men de är dock ett minne blott nu är 2008 här för att stanna. Välkommen!!!