97.

Hoppas vi åker och köper inredning till mitt rum här nere imon. De känns som man befinner sig på ett mentalsjukhus. Fast först måste jag börja med att måla klart. Fattar inte varför jag inte gjort det ännu. De är inte ens jobbigt. Men men, jag är alltid så lat när de gäller att följfulla uppgifter. Börjar mer än gärna på saker och ting. Men blir jag inte klar direkt så är de nästan helt kört. Finns så sjukt mycket saker som ligger halvfklara hemma. Säger bara suck. En dag ska jag sätta mig ner och ta tag i de hela, men inte just nu.


96.

Klockan är mycket och regnet fortsätter bara ösa ner. ILLA, illa är precis vad de är.

95.

När vi gick och pratade om allt och alla så fanns den plötsligt där. Andreas stora kärlek. Chrysler 300C. Bilen som hon snart kör runt i, fast den ska vara svart och med tonade glas. Grr, de skulle inte bangas. Men i mina drömmar kör jag runt i en svart fet Hummer med tonade glas, snurrande fäljar och musiken på högsta. Grr. Men bara för den stod där så var vi tvugna och fula oss och ta kort. Känn in sen när vi kör genom stan. Bara 2 månader tills jag fyller 18. (fast dock längre tills ja tar körkort)



image98

     

94.

Dagen har spenderats med Andrea. Vi gjorde stan som hon skulle uttrycka sig. (eller? haha) Vi fyndade värsta sakerna, sånt är alltid roligt. Otrolig snygga silver leggings (som jag har letat efter de asså), örhängrn, toffsar och hårband, de kan inte bli fel. Snyggast i Götet snart. Plus att dagen till ära hade jag min nya rosa t-shirt som redan har hunnit bli en favorit. Den ska följa mig överallt. Man känner sig som ett tuggummi i den. Rosa ♥ 
Sen satte vi oss på Mc Donalds vilket är ett favvoställe, håller i alla väder. Vi hade de perfect i alla fall. Okej vi tänkte gå ut och gå vid Röde Sten men ibland ändras planerna helt enkelt. De bästa är att ta dagarna som de kommer utan några planer.

      
 

93.

Datorn är verkligen en stor del av mitt liv. Datanörd som Alle kallar mig eller kallade mig förut. Nu vet jag inte riktigt, miss her much. Ska prata me henne. Jag vill på cykelsemester. Bara hon och jag. Cykelsemestern sommaren 2006 var så otroligt kul. Fattar knappt de själv. Men tillbaka till dator snacket. Datan (detta låter hemskt patetiskt) men den kan hjälpa mig från tankarnas jobbiga värld. Den världen ja kan vara helt fast i många timmar på rad, på gott och ont. Men jag har en annan flykt väg också. Harry Potter. Mobba mig gärna, don't care. Men att läsa Harry Potter får mig att leva mig in i hans värld och försvinna från min egna. jag har aldrig sagt att min värld suger. jag tycker bara att de kan vara slönt att försvinna iväg lite från den ibland. Andas på nått sätt. Annars är livet den bästa gåvan man kan få.

92.

Otroligt, Johanna och jag fick oss en släng av galenskap igår. Eller ska man kalla de dåligt samvete kanske? Efter att vi insett att de inte var någon idé att ta sig till träningen för första gången och känna oss som vrak, med huvudvärk och en en slitenhet i kroppen. Bestämde vi oss för att ta oss en riktig långpromenad. Långpromenad blev de, betoning på lång. Vi gick inte till stan och hälsade på Sofie som har dödens veckor på Burger King. Vi bestämde att vi skulle komma tillbaka två timmar senare när hon slutade. Vi hade inget bättre för oss så vi började promenera när till vattnet och bortåt Röde sten. Vi gick upp mot Majorna och till slut befann vi oss i Slottskogen. Väl tillbaka på Burger King  på Avenyn hade de nu gått två timmar. De blev alltså en tre timmar lång promenad. Men inte nog med den träningen var vi sedan lite senare tvugna rikta löpstegen mot Mölndals Bro, när bussen vi tänkte ta från mig hem till twinsen hoppade över just den timmen. Efter en spurt på 6 minuter senare (med en stor bag och en stor frysväska på ryggen) befann vi oss i säkert förvar på 761 påväg mot Kållered. Kan tänkas att vi var trötta sen. Men efter en natt sömn befann springskorna på ännu engång. Vid elva tiden i morse tog vi första löpsteget för dagen och vi joggade iväg mot nya äventyr i Mölndal där Johanna skulle besöka sjukgymnasten och jag skulle hem. (borta bra men hemma bäst?)
När man gått utan träningen en längre tid kan en löprunda kännas (tro de eller ej) riktigt underbar.

91.

image87

Hon är så GETTO ♣

90.

Dagens låt: Skee-lo -I wish


89.

Sloveninen 2005, minnen.


     
     

88.

Justin va helt sjukt underbar i måndags  ♥

De var värt all väntan, för väntan har de varit. Biljetterna köptes i höstas. Fattar ni, höstas. Under FN-rollspelen. Sjukt lång väntan. Men han va så värd den väntan. Åh va grymt de va, shit, shit, SHIT!

87.

De här är till mina vänner:

That I will always be your soldier
I?ll be marching by your side
I?m not deserting
I?ll be there for you
Oh please please believe in this oath of allegiance

- marit bergman

86.

image79
 

Denna söta flicka har chockat oss många gånger. Först kom hon från den "lilla" hålan Karlstad och gick rakt in i våra hjärtan. Sen har de bara blivit bättre. Men shit va många gånger hon har sagt saker om sig själv som chockat. Så otroligt roligt. De va spännande när hon kom. Men göteborg va ingen stad för henne. Karlstad drog henne tillbaka. Eller håller på. Till hösten finns hon inte här för mig längre. Eller jo men inte som nu. Kanske har vi inte alltid träffats så ofta mer än på träningarna. Men träningarna har lätt varit roligare pågrund av henne.
Hjärtat har alltid känt mycket lättare efter gångerna jag hängt hemma hos henne i coola Kållered eller när hon varit hemma hos mig i Mölndal. Så enkel att prata med. Så bra på att lyssna. Så glad. Så skön. De är hon som lyssnar på lugn musik med mig och ligger o pratar om allt. Jag kommer sakna dig när du flyttar tillbaka till Karlstad vill jag bara säga. De va i alla fall kul att lära känna dig och du har lovat att visa mig Karlstad. Så räkna med att jag kommer upp och kanske drar jag med hela handbollslaget.

85.

Sommarlov, jag älskar sommarlov. De är så skönt. Även om de finns en massa måsten känns det mycket lättare på sommaren. Jag blir bara så glad av att tänka på sommaren. (de låter ganska  klyschigt kanske)  Men så är de verkligen. Jag älskar vintern också men jag är än mycket mer deppig på vintern. Men de kan va skönt me. De är de jag gillar med årstider. Men just nu älskar jag sommarlovet. Kanske lever jag som en 5 åring, tar dagen som den kommer utan några planer alls. De är ju underbart. Jag lever i nuet och jag älskar de. Alltid annars måste allt planeras och göras på bestämda tider. Nu kan jag bara vara. Visst ska jag jobba snart. Men ändå. De känns så fritt med sommarlov. Som en humla som flyger runt och bara gör inget. Tänk att de är sista sommarlovet. Sista gången jag får känna mig så här fri. Sen kommer livet, de blir som ett långt ända sommarlov. Eller? Kanske inte. Jag ska verkligen försöka hinna njuta av de här sista sommarlovet.

84.

Idag var jag och dubbelbokar Hanna och kolla longboard tävling. Shit va taggande. Hanna är riktigt ball full fart dygnet runt.







Skriver mer ikväll.

83.

Alle är hemma igen, va skönt.


82.

Jag hade verkligen glömt hur bra Marit Bergman verkligen kan vara. I sjuan eller åttan var hon verkligen mitt allt. men nu har hon legat på hatthyllan och samlat damm ett tag.  Vilket tur att jag har Johanna som kompis som fått tillbaka min glädje till henne. Marit är värd uppmärksamhet.


image78


81.

Nu är det gjort. Idag har jag och min lillebror invigt poolen. De känns lite överklass och ha en pool. Speciellt nere i kullavik. Men vi är inte brats. Promies. Jag gillar att vara här nere, fast de är nästan som en annan värld. De känns långt, långt borta från mölndal. Långt borta från vänner. Långt borta från mamma. De va lätt förut när de tog 5 minuter mellan mamma och pappa. Men de är samtidigt skönt nu. Kan vara skönt att vara ensam, ensam och bara tänka. Men just nu känns mitt rum som ett mentalsjukhus, helt vitt och tomt. Det ända som finns är en säng, en stol, ett sängbord och en byrå och en sängbordslampa. Men de blir nog bra. Även om de tar 20 minuter ner med bil.

80.

Alle åkte ner till mode staden Paris idag. Jag önskar henne all lycka till därnere, snyggo.

79.

Nu jävlar är vi i Tekardmyr på G på riktigt. Vi har fått våra as snygga matchtröjor och inget kan gå snett. Imon har vi en av våra viktigaste matcher. Vi möter laget som ligger såkallad delad två med oss. Vi leder över dem pågrund av målskillnad. Men kampen är hård. Vi måste tagga till imon riktigt orentligt. Efter gårdagens träning är de konstigt att vi ens vunnit en ända match. Men vi spelar på glädje och de är väl hemligheten bakom vårt lag. Vi spelar för att vi tycker de är as roligt och vi har ingen press. Eller vi hade ingen press innan. Nu när de gått så bra så vill vi ju såklart visa att vi verkligen är bäst. Så imon gäller det. Vi välkomnar alla supportrar med omfamnande armar, vi behöver all hjälp vi kan få helt enkelt. 

Var: Hedens konstgräsplan
När: Tis 12/6 kl. 21.15
Hur: Var taggad!

image77

78.

image76


Jag har fått min efterlängtade LONGBOARD. Den är bara hur fucking snygg som helst! Jag är överlycklig, nu är de äntligen sommar <3

(ursäkta bilden jag har dygnat så jag är ganska så inte fresch!)

77.

Skolavslutningsdagen och kusinens student. Fy fan va hon är bra, hon är världens bästa kusin!
Det var en rolig och välfylld dag. Skolavslutning, student, konsert och fest.



       

 

 


76.

Imon har vi SKOLAVSLUTNING, tvåan gick stört snabbt. Vi är bäst alla som överlevde den! Någon som är ännu bättre är Mina.
FÖR HON HAR TAGIT STUDENTEN! FY FAN VA HON ÄR BRA! Hon är bäst helt enkelt!
Hon var den sötaste idag när hon grät av lycka, då rös jag från topp till tå. Det kändes så bra, jag önskar den tjejen all lycka i livet efter allt hon gjort för mig. Hon har verkligen hjälp mig, thanks. FY FAN VA HON ÄR BRA!


image89

75.

image68


De två är världens bästa kockar, mina kockar. De betyder, de ler, de lyssnar, de talar, de är hur grymma som helst! Siss-piss och Hanna- pytti panna bästa tvillingarna :)

74.

Dagen blev perfekt. Målning, vänner, sol, havet, studsmattor, kakor och masssa god mat. Det kan inte bli bättre. Fortsätter sommaren så här kommer den bli underbar. Just nu är jag peppad för sommaren 2007!


image66

73.

Nu sitter jag här nere i Kullavik ute på altanen och väntar på min pappa. Min plastsyter och hennes kompis hoppar studsmatta och de ser lockande ut. Men idag ska jag måla mitt rum här nere. Eller jag ska bara måla citatet. Resten är redan avklarat. Det är svårt att tro att vi ska bo där inne, fast de börjar likna något nu i alla fall. Snart kommer också Sis och Hanna ner och håller mig sällskap. Eller snart och snart.. De ska ta bussen från delsjömotet om 50 minuter så jag har en ganska lång väntetid. Men ändå, vi kommer se jätte söta ut i våra PUCKO outfits. Vi fick Puckosjalar igår av Tommy, najsiga. Nu ropar pappa på mig. Damn nu får hoppandet vänta ännu längre.

Här kommer ett smakprov på hur väggen kommer se ut.
image65



















72.

Forever doesn't live here anymore
At least we could last, right ?
But now I'm not so sure
'cause everything is changing oh oh oh
Everything is changing oh oh oh
Now forever doesn't live here anymore

71.

     

       

 

70.

Helgen har varit verkligen trevlig. 

  • Kusin passning
  • Studsmatta hoppning
  • Springning med Johanna
  • Sett världens bästa Sofie vinna 1,5 km och slå pers. med 3 sekunder
  • Födelsedagsfest för Nina & Elin
  • Kladdkaka ätning
  • Korpfotbollscup (som vi förövrigt kom 2:a i!)

Bildbevis kommer senare nu ska jag sätta mig och plugga på mitt sista prov för 2:an! Snart, världigt snart är det sommarlov, åhh älska sommarlovet.


69.

Nu är det slutspurt i skolan, ÄNTLIGEN. Det är inte mycket kvar att göra, ett gympaprov (som jag får skylla mig själv för) och sen en svenska inlämning. Men den inlämningen tänkte jag inte göra förän någongång i sommar. Jag är förtrött nu och den känns alldeles  för jobbigt. Efter måndag ska jag börja njuta av det långa kommande sommarlovet. Helt sjukt skönt.Får se till och umgås lite extra med Alle också eftersom hon åker snart. Det är typ bara en vecka kvar eller något. Nog om de nu börjar min sista lektion i Samhällskunskap EVER!