179.

Bara för jag Ä L S K A R sjalar och nu är snart hösten och vintern här så de passar perfekt. Jag har nämligen varit uppe hos mormor&morfar idag efter skolan och fikat. Mysigt. De va längesen (allt för länge sedan). Jag fick goda mackor och bullar medans jag pratade om saker mellan himmel och jord med mormor. I alla fall de bästa med att jag gick upp var att mormor gav mig tre underbara sjalar (stora och färgfulla) och en söt höstfärgad halsduk. Kan de bli bättre? Mormor är verkligen en trollkar. Varje gång jag kommit till henne och frågat om hon har något som jag vill ha så har hon de. I alla fall nästan alla fall. När jag frågade om hon hade gamla jeans tog hon fram en gammal kartong med mammas gamla jeans. När jag frågade henne om vantar så tog hon fram precis sånna jag ville ha. Samma sak gällde för raggsockar m.m. I hennes gaderob/ källare finns allt man kan önska sig som klädälskare. Bästa stället på jorden innan mormor&morfar flyttade var lätt deras hobbyrum. Gamla kläder från alla olika årtionde. 40- talet, 50-talet, 60 talet, 70-talet, 80- talet, you name it. Jag älskar min mormor.
Sen har jag också varit på handbollsmöte idag. jag är så peppad på att få spela igen, shit asså. Idag på föräldramötet var de ritkigt trevligt. Kanske blir de här året inte en flopp ändå. Allt beror nog på inställningen. Jag ska verkligen ge alla en chans. Hoppas inte läkaren inte säger något annat på måndag än "varsegod och spring". 
Nu ska jag iväg och mysa med mina älskade nya favoritsjalar ♥

image155  image156
image157  image158

Jag gillar bäst de två understa. Så snygga och sköna. Jag är helt kär i dem båda två. Jag är verkligen världens sjalmänniska. De är inte många gånger per år man ser mig utan sjal. Inte ens på sommaren. Sjalar är kärlek ♥ 

Kommentarer
Postat av: Ingrid

haha, underbara sjalar ^^! Trevlig mormor:P men du får det att framstå som om det är för att hon ger dig saker haha. Du ( och jag ) är klädfixerade.

Postat av: alle

kul att du gillar din mormor för att hon ger dig saker :P

2007-09-09 @ 21:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback