646. försenat inlägg ett.

Försenade inlägg kommer nu.

  

Lördag 081122

Klockan ringde tidigt, tidigt imorse. Inte mindre än sex (fast det är inte ens tidigt för många av er därute) för att simon skulle upp och ta bussen hemåt. Inte hem för att softa utanför att se den efterlängtade Jesus Christ Superstar. Fatta vad tiden går snabbt, han har längtat efter den sen februari och nu är den äntligen här. I alla fall valde han en bra dag att ge sig av på. Städ- och tvättdagen. 

Klockan ringde andra gången klockan nio och då var det dags. Tvättmaskinen väntade. Vi har väntat i två veckor på att torktumlaren ska lagas eftersom det inte finns något annat sätt för oss att torka på. Men icke sa nicke, inget lagat nu heller. Om man kollade våran tvätthög och hur lite kläder vi hade kvar att använda så var valet inte stort. Som tur var så åker vi hem imon och kan då med att använda lägenhetens alla små utrymmen som tvättställ.

Så efter en liten snabb frukost var det dags för storstädning. Efter så där tre timmar var vi nöjda. Då var lägenheten skinande ren och ny dammsugen med hjälp av grannens (dock väldigt dåliga) dammsugare. Projekt nummer två var då dags att starta. Finna torkplats åt all tvätt. Kunde tyckas i början som ett omöjligt uppdrag. Men två finnurliga flickor som oss löste snabbt problemet. Bildbevis under, för som sagt, bilder säger mer än tusen ord. Så här får ni ännu en inblick i vår mysiga lilla lägenhet. Nystädad och clean.



massa massa massa väntande blöt tvätt.

mycket liten jobbig dammsugare. men den suger damm i alla fall.

blänkande rent badru m.

hänga tvätt, tvätt, tvätt trallla.

fyndiga flickor dom där två.

torka mer tvätt.

alla utrymmen var tvugna att användas och simon hade ju faktiskt åkt hem så gitarren blev perfekt.

På kvällen fick simon en ersättare på jobbet eftersom han skulle ut och roa sig. Yesbox mardrömmen. Hon var översocial. Flirtig och översminkad. Siss och min plan om att hela kvällen befinna oss tillsammans på övervåningen gick i kras redan innan vi hann hälsa. Hon ville inte vara själv i början. Ni kanske tycker det inte verkar så konstigt eftersom man kanske vill se och lära. Men hallå. En gaderobier har inte så svåra arbetsuppgifter. Plus att alla vi tre var ensamma första gången. Jaja. Så blev det i alla fall. Siss gick ner till den trygga ensamheten och jag blev fast med en nonstop pratande nykomling. Drömmen om att ta det lugnt och läsa försvann med dimman. Men lite intressanta saker gick det att få ur henne. Hon har världens softaste jobb i vanliga fall, på HM-lagret. Hon går runt med en korg och en liten lista och packar ihop kläder till affärer. För det tjänar hon 150 norska i timmen plus att hon på söndagar får 100% ob och därav 300 norska i timmen. INTE DÅLIGT. Men annars ville hon mest prata om sitt festande vilket jag inte fann lika intressant. Vilken tur att jag har lär mig hålla masken och spela intresserad.    

I halvtid bytte siss med henne ändå och kvällen som segat iväg gick lite snabbare men dock inte väldigt. Vi åt i alla fall lite lösgodis och myste med lite korsord. Så det blev en bra kväll tillslut ändå. Plus att jobbkvällen avslutades med ett sms från simon där han var övernöjd med Jesus Christ.

När vi kom hem till vårt underbara torkskåp till lägenhet fixade vi det sista för avresan hem på söndagen. Wie. Vi smörade mackor, flätade hår, packade och ställde klockan. Två kom vi i säng och klockan ställdes på halv sju. Så till sist kom john blund och hämtade oss.

Slutet gott allting gott.


Kommentarer
Postat av: 'hanna

vilken oforskamt frasch och mysig lagenhet ni har :(

2008-11-30 @ 12:08:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback